Mærkningsløsninger til logistik og varesporing

Vi tilbyder Label Print Server til enterprise-løsninger.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

Tecsys labelløsninger

Tecsys leverer mærkningsløsninger til logistik og varesporing. Vi tilbyder flere typer løsninger:

  • Simple løsninger med standardsoftware fra Codesoft eller BarTender, der udskriver labels fra din PC.
  • Til virksomheder, som skal styre mange forskellige labels på flere printere, og leve op til krav fra kunder og myndigheder, vil en Tecsys Label Print Server være den rigtige løsning.

Vi løser også opgaver med RFID. Typisk drejer projekterne sig om automatisering og effektivisering af produkthåndtering, men vi løser også atypiske projekter med RFID. Vi vil meget gerne høre om dine idéer og rådgive dig om mulighederne.

Få rådgivning

Christian Clausen er ekspert i labelsystemer.

icon-mail88 33 57 70

Se film om vores løsninger til varemærkning

Simpel PC-løsning

Med softwarepakkerne Codesoft eller BarTender kan du nemt designe og udskrive dine egne etiketter direkte til alle gængse labelprintere på markedet.

EAN, GS1-128 og SSCC stregkoder klarer du nemt med den indbyggede tællerfunktion, som automatisk tæller en frem for hver etiket du udskriver. Checkcifferet i SSCC beregnes også automatisk inden udskrift.

Vores konsulenter kan hjælpe med installation og opsætning af etiketter.

Kontakt Lars Brieghel for mere information: 88 33 57 41 eller lars.brieghel@tecsys.com

Løsninger med RFID

RFID-teknologien åbner for anvendelser, der ikke er mulige med stregkodeløsninger, som forudsætter at stregkoden er synlig. RFID-chips kan læses, selv om de er fysisk skjult, og giver mulighed for unik sporing og datalagring.

Tecsys RFID Server søger for at al kommunikation med RFID udstyret og data integreres nemt og fleksibelt med øvrige systemer.

Tecsys Label Print Server

Til den mere komplekse mærkningsopgave med flere etiketter, mange varenumre, flere printere, automatisk påsætning eller flere produktionslinjer, er der brug for mere central styring.

Tecsys Label Print Server løser denne opgave og integreres nemt og fleksibelt med øvrige systemer: ERP, Shop floor, PLC, stregkodescannere, vægte osv.

Varestamdata fra ERP-systemet bestemmer, hvordan produkter skal mærkes, baseret på etiketlayout, kundedata, etc. Dette sørger Label Print Server for at kæde sammen med dynamisk data fra produktionsanlægget.

RFID

RFID-teknologien åbner for anvendelser, der ikke var mulige med traditionelle stregkodeløsninger, som forudsatte at stregkoden var synlig. RFID-chips kan læses, selv om de er fysisk skjult, og giver mulighed for unik sporing og datalagring. Selvom priserne er faldet så meget, at teknologien snart kan anvendes på linje med stregkoder, er der nogle ulemper ved RFID-chips, der gør, at stregkoder kan være den bedste løsning.

Læs mere om vores sammenligning af RFID-tags og stregkoder, hvor vi lister fordele og ulemper.

Kundereferencer

Danfoss

Danfoss anvender RFID til varesporing.

“Vi valgte Tecsys, fordi de havde fokus på løsningen. Det vil sige en forståelse af de fysiske processer og en forståelse af, hvordan man udnytter de nye teknologier. Samtidigt blev det demonstreret, at man kan integrere med andre styresystemer og få en samlet løsning”.

Jannik Hollænder Jensen
Logistics Engineer
Danfoss Power Electronics

AQUA D’OR

Aqua d’or anvender Tecsys Print Server til mærkning af deres mange paller.

”Det koster op til 10.000 kr i bøde hos vores største kunder, hvis vi har mærket pallerne forkert. Vi vil gerne højne niveauet af vores palle-mærkning i fremtiden, så det gælder om at arbejde hen mod en professionel løsning, som sikrer at antallet af fejl minimeres.”

Carsten Graversen
Operations Manager
AQUA D’OR A/S.

Sådan får du en labelløsning fra Tecsys

Vi har en fast process vi arbejder ud fra, når du bestiller en løsning til varemærkning. Vores projektleder sørger for at følge projektet helt til dørs.

Rådgivning

Kravspecifikation

Softwareudvikling

Test

Implementering

Support