Mærkningsløsninger til logistik og varesporing

Vi tilbyder Label Print Server til enterprise-løsninger.

Tecsys labelløsninger

Tecsys leverer mærkningsløsninger til logistik og varesporing. Vi tilbyder flere typer løsninger:

  • Simple løsninger med standardsoftware fra Codesoft eller BarTender, der udskriver labels fra din PC.
  • Til virksomheder, som skal styre mange forskellige labels på flere printere, og leve op til krav fra kunder og myndigheder, vil en Tecsys Label Print Server være den rigtige løsning.

Vi løser også opgaver med RFID. Typisk drejer projekterne sig om automatisering og effektivisering af produkthåndtering, men vi løser også atypiske projekter med RFID. Vi vil meget gerne høre om dine idéer og rådgive dig om mulighederne.

Få rådgivning

Lars Brieghel

er klar til at hjælpe dig

Simpel PC-løsning

Med softwarepakkerne Codesoft eller BarTender kan du nemt designe og udskrive dine egne etiketter direkte til alle gængse labelprintere på markedet.

EAN, GS1-128 og SSCC stregkoder klarer du nemt med den indbyggede tællerfunktion, som automatisk tæller en frem for hver etiket du udskriver. Checkcifferet i SSCC beregnes også automatisk inden udskrift.

Vores konsulenter kan hjælpe med installation og opsætning af etiketter.

Kontakt Lars Brieghel for mere information: 88 33 57 41 eller

lars.brieghel@tecsys.com

Løsninger med RFID

RFID-teknologien åbner for anvendelser, der ikke er mulige med stregkodeløsninger, som forudsætter at stregkoden er synlig. RFID-chips kan læses, selv om de er fysisk skjult, og giver mulighed for unik sporing og datalagring.

Tecsys RFID Server søger for at al kommunikation med RFID udstyret og data integreres nemt og fleksibelt med øvrige systemer.

 

Tecsys Label Print Server

Til den mere komplekse mærkningsopgave med flere etiketter, mange varenumre, flere printere, automatisk påsætning eller flere produktionslinjer, er der brug for mere central styring.

Tecsys Label Print Server løser denne opgave og integreres nemt og fleksibelt med øvrige systemer: ERP, Shop floor, PLC, stregkodescannere, vægte osv.

Varestamdata fra ERP-systemet bestemmer, hvordan produkter skal mærkes, baseret på etiketlayout, kundedata, etc. Dette sørger Label Print Server for at kæde sammen med dynamisk data fra produktionsanlægget.

Kundereferencer

Sådan får du en labelløsning fra Tecsys

Vi har en fast process vi arbejder ud fra, når du bestiller en løsning til varemærkning. Vores projektleder sørger for at følge projektet helt til dørs.

 

Rådgivning

Kravspecifikation

Softwareudvikling

Implementering

Support