Site Survey

Site survey sikrer en korrekt opsætning af dit trådløse netværk

Site Survey / Radio dækningsanalyse

Site Surveyet indeholder en dækningsanalyse, der analyserer de optimale placeringer og typer af antenner, så du er sikker på at få fuld dækning, uanset hvordan du bevæger dig rundt i virksomheden. Ud over en dækningsanalyse, kan vi også foretage en radiostøjs-analyse for at sikre, at alarmsystemer, porte og andre trådløse systemer ikke kommer til at genere det fremtidige netværk ved at udsende støj på frekvensen. Analysen dokumenteres i en Site-survey-rapport, som viser alle access points indtegnet på en bygningstegning og med detaljeret foto og montagevejledning for hvert enkelt access point. Herefter kan en autoriseret elektriker sørge for montering.

Hvis man ønsker radiodækning på et udendørs areal, kan dette opnås med både udendørsantenner og access points beregnet til udendørs brug. Ofte løses opgaven med access points monteret indendørs og med antenner monteret udvendigt på muren.

Få rådgivning

Lars Brieghel

er klar til at hjælpe dig

Roaming

Roaming er en vigtig disciplin i et trådløst netværk, der skal anvendes på et lager. Roaming betyder at det trådløse net holder forbindelsen, når man bevæger sig rundt og automatisk skifter mellem de forskellige access points.

Nogle netværk giver en glimrende dækning og en meget hurtig forbindelse, men er uanvendelige til den virkelige brug på et lager. Ved hjælp af konfiguration på de enkelte access punkter kan man optimere roamingen, så håndterminalerne ikke mister forbindelsen undervejs.

Trådløst netværksservice

Tecsys hjælper med opsætning af nyt trådløst netværk samt fejlfinding af jeres eksisterende trådløse netværk. Netværket dokumenteres således at vedligehold og udvidelser lettes betydeligt.