Reparation af printere, håndterminaler, m.m.

Tecsys har eget værksted med egne dygtige serviceteknikere. For at kunne være hurtigt til stede i din virksomhed, har vi både ansat serviceteknikere på vores kontorer i København og Århus. Herfra kan de hurtigt være til stede i hele landet, og sørge for at din hardware hurtigt bliver repareret eller udskiftet.

Når din printer, håndterminal eller stregkodescanner er ude af drift, betyder det en medarbejder, der ikke kan udføre sit arbejde. Det giver utilfredse kunder, der ikke kan få den ydelse, de forventer, og i sidste ende betyder det færre penge på bundlinjen.

Du kan vælge forskellige serviceløsninger, som vi beskriver her på siden.

Få rådgivning

Lars Brieghel

er klar til at hjælpe dig

Serviceaftale / Keep alive aftale

Den mest populære løsning er en fast serviceaftale. Det minder om en forsikring, hvor du betaler et fast beløb hvert år, for at kunne sende din hardware til reparation, når der opstår et problem. Ud over serviceaftalen, betaler du kun for sliddele, som skal bruges til at reparere din hardware. Denne løsning sikrer dig et fast budget, som du kan afsætte til reparation, og dermed slipper du for uforudsete udgifter til din hardware.

Mange af vores kunder bruger denne ordning som en keep alive aftale ud fra et bæredygtighedskoncept, hvor de gerne vil sikre så lang levetid som muligt for deres hardware. Kontakt os gerne for at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

SWAP-aftale

Lidt i stil med en lånebil, kan du vælge at tegne en SWAP-aftale til dit hardware. Vi sørger i så fald for at have en eksakt kopi liggende, klar med opdateret software, som du får sendt ud, så snart der bliver indrapporteret et hardware-problem. Det minimerer den nedetid, du får som følge af hardware-reparationer.

Almindeligt værksted

Reparation af printere, håndterminaler, hårdføre smartphones/tablets og lignende. Du kan anvende os på lige fod med ethvert andet type værksted. Det er ikke nødvendigt af have en speciel aftale. Hvis du foretrækker at betale, når problemet opstår, fungerer vi blot som et værksted, hvor du får en regning for forbrugt tid og reservedele.