Skræddersyet software

Software på bestilling, der løser netop dit behov.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

Softwareudvikling

Tecsys har leveret softwareløsninger til det danske erhvervsliv siden 1990. Vores solutionafdeling består af projektledere og softwareingeniører, der er specialiseret i at levere løsninger inden for datafangst, datahåndtering, håndterminalløsninger og avancerede printløsninger. Vi udvikler løsningerne i C#.Net og Microsoft SQL, brugergrænsefladen tilgås via en browser og er dermed uafhængig af styresystemer.

Vi tilbyder en leveringssikker proces og en konkurrencedygtig pris, da vi langt hen ad vejen baserer vores softwareudvikling på egenudviklede standardprogrammer. Vi har igennem de seneste 25 år udviklet en værktøjskasse af programmer, der gør det enkelt at udvikle skræddersyet software, som løser dine behov.

Er du interesseret i en softwareløsning, kan du kontakte Peter Siggaard-Andersen på 88 33 57 35 for en snak om mulighederne.

Få rådgivning

Peter Siggaard er ekspert i skræddersyet software.

icon-mail88 33 57 35

Standardprogrammer

Tecsys har udviklet en værktøjskasse af små selvstændige programmer, der alle passer i samme framework. Det betyder at vi kan udvikle ny software samtidig med at vi genbruger gennemtestede funktioner fra værktøjskassen af standardprogrammer.

De vigtigste standardprogrammer er CleverDataManager (CDM) og ReportByEmail (RBE). CDM håndterer dataind- og output i xml, csv, access eller excel og er et vigtigt værktøj til at integrere vores løsninger med dine øvrige IT-programmer. RBE sørger for at levere data i den ønskede form til den ønskede platform. Det kan være en excelrapport over gårsdagens resultater i en e-mail, men det kan lige så godt være html med dagens planlagte aktiviteter vist på en informationsskærm.

Proces og team

Vi arbejder med et fast team, der bliver dedikeret til dit projekt. De sørger for at udarbejde kravspecifikation, softwarearkitektur og projektplan. Projektlederen holder dig opdateret med statusmails og løbende møder, så du hele tiden ved hvor langt projektet er undervejs.

Ved større projekter tilbyder vi at udarbejde et testprojekt for at sikre, at der ikke opstår uventede komplikationer undervejs. Vi tester her især datahåndtering fra eksterne IT systemer og tredjepartssoftware, som vi ikke vil have mulighed for at påvirke i projektet.

Kundereferencer

Danfoss

Danfoss anvender RFID til varesporing.

“Vi valgte Tecsys, fordi de havde fokus på løsningen. Det vil sige en forståelse af de fysiske processer og en forståelse af, hvordan man udnytter de nye teknologier. Samtidigt blev det demonstreret, at man kan integrere med andre styresystemer og få en samlet løsning”.

Jannik Hollænder Jensen
Logistics Engineer
Danfoss Power Electronics

AQUA D’OR

Aqua d’or anvender Tecsys Print Server til mærkning af deres mange paller.

”Det koster op til 10.000 kr i bøde hos vores største kunder, hvis vi har mærket pallerne forkert. Vi vil gerne højne niveauet af vores palle-mærkning i fremtiden, så det gælder om at arbejde hen mod en professionel løsning, som sikrer at antallet af fejl minimeres.”

Carsten Graversen
Operations Manager
AQUA D’OR A/S.

Katrine og Alfreds

Gartneriet anvender Tecsys LabelCenter til at mærke deres paller.

“Det var COOP, der anbefalede at anvende Tecsys LabelCenter. Vi har ca. 20-30 forskellige pallelabels afhængigt af vores produkter, og det er en nem løsning, når man skal mærke en forsendelsespalle.”

Brian Brand
Driftsleder
Alfred & Katrines Tomater

Sådan får du en softwareløsning fra Tecsys

Vi har en fast process vi arbejder ud fra, når du bestiller en software. Vores projektleder sørger for at følge projektet helt til dørs.

Rådgivning

Kravspecifikation

Softwareudvikling

Test

Implementering

Support

Softwaresupport

Vi tilbyder altid en supportpakke, når du køber software hos os. På den måde sikrer du, at dine medarbejdere hurtigt får svar på spørgsmål og at systemet anvendes korrekt. Vi prioriterer vores support højt, og sørger for at din software er opdateret og funktionel så hurtigt som muligt.

Ofte vælger vores kunder at få installeret Mobile Device Management, så vores supportere har fjernadgang til softwaren på terminalerne, og dermed kan opdatere koden uden at skulle få sendt udstyret ind.

software_udvikling