Service

Vi sætter en ære i at yde den bedste service til vores kunder, også efter et køb er afsluttet.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

Tecsys service

Tecsys har 30 års erfaring med software og hardware til Supply Chain, og har altid tilbudt vores kunder tilhørende serviceaftaler, så vi nemt og hurtigt kan hjælpe dem, hvis uheldet skulle være ude.

Derfor har vi eget værksted og serviceteknikere både i København og Århus, så vi hurtigt kan være til stede, hvis du har brug for assistance. Vi servicerer og reparerer scannere, håndterminaler, truckterminaler og printere. Ofte klarer vi softwareservice via et device management system, så vi online kan løse softwareproblemer.

Få rådgivning

Har du spørgsmål til service, så kontakt Michael Pedersen.

icon-mail88 33 57 34

Reparation af hardware

Vores værksted har certificerede serviceteknikere. Produktområderne favner printere, håndterminaler, smartphones/tablets, stregkodescannere og truckterminaler. Værkstedet løser mange forskellige typer af opgaver, og vores dygtige serviceteknikere sørger for at få hardwaren tilbage i drift, så hurtigt som muligt.

Vi har serviceteknikere i København og Århus, som kører ud til din virksomhed og sørger for, at din hardware hurtigt kommer i drift igen. Du behøver ikke at have købt hardwaren hos os, for at få det repareret her, så kontakter du os blot og får en pris på reparationen.

Softwaresupport

Den mest kompetente softwareservice får man fra den udvikler, der selv har programmeret softwaren. Derfor tilbyder vi altid en supportpakke, når du køber software hos Tecsys. Uanset om det er support til et skræddersyet stykke software, vores PM5, WMS7, TMS eller vores LPS.

Supporten kan bestå af mindre ændringer til softwaren, opdateringer af drivere, spørgsmål til funktioner og naturligvis driftfejl opstået efter godkendt test. Vi prioriterer vores support højt, og sørger for at din software er opdateret og funktionel så hurtigt som muligt.

Ofte vælger vores kunder at få installeret Mobile Device Management, så vores supportere har fjernadgang til softwaren på terminalerne, og dermed kan opdatere koden uden at skulle få sendt udstyret ind.

Hosting og IT service

I Tecsys’ hostingcenter hostes både vores egenudviklede kundeløsninger, og eksterne IT-løsninger i et sikkert og professionelt miljø. Vi sikrer at din løsning kører optimalt, uanset om det er en enkelt server med almindelig standardsoftware, eller om det er 20 servere med databaser og specialapplikationer. Vi skræddersyr en løsning, der passer til din virksomheds økonomi og tekniske specifikationer. Vi leverer en samlet løsning med drift af alle dine applikationer og backup af dine data. Tecsys er full service leverandør af hosting og IT-service.

Mobile Device Management

Med Mobile Device Management kan du fra kontoret få adgang til at overtage styringen af terminalen, så du kan hjælpe medarbejdere med et problem. Du kan også opdatere software på alle terminaler centralt, så du ikke risikerer at enkelte terminaler mangler en opdatering.

SOTI MobiControl er det mest omfattende Mobile device management værktøj tilgængelig på markedet, med en lang række værdifulde funktioner.

Tecsys er autoriseret SOTI-forhandler, har flere certificerede teknikere og har erfaring fra flere store kundeprojekter.