Pakkeløsninger

Det er svært at få et klart svar på hvad IT løsninger koster. Vi har udarbejdet tre gode pakkeløsninger, lige til at bestille.

Hvorfor vælge os?

Naturligvis kunne vi her fortælle om den fantastiske driftsstabile og kompetente løsning vi tilbyder. Men det kan du også få andre steder.

Der hvor vi adskiller os, er i servicen

Alle vores pakkeløsninger har personlig support – du kan ringe til din IT konsulent, hvis du oplever problemer. Den store pakke har vi inkluderet 24/7 support. Hvis din virksomhed er afhængig af stabil drift, skal du kunne få support – også kl. 3 søndag nat!

Tecsys har 40 medarbejdere, men du får tæt kontakt til din personlige IT-konsulent, som er din faste kontaktperson. Han tager ansvar for din løsning, og arbejder dedikeret for at din virksomheds IT kører optimalt.

 

Få rådgivning

Lasse Lindholm

er klar til at hjælpe dig.

Pakkeløsninger

Det skal kunne betale sig at outsource virksomhedens IT – både ift. bundlinjen og den stabile drift. Vi har udarbejdet tre pakker som passer til de fleste virksomheder.

Pakkerne inkluderer installation og opsætning, så alt virker og der er ingen ekstra udgifter.

Alle priser er pr. bruger pr. måned og ekskl. moms.

Har du behov for den lille pakke, men ønsker f.eks. 24/7 support, så udarbejder vi et tilbud til dig.

Bronzepakken
Fra 200 kr. pr. bruger

 • Mail og kalender på alle enheder
 • OneDrive – filadgang fra cloud
 • Adgangsstyring på mappe eller filniveau (Azure AD)
 • Teams
 • Officepakken
 • Sikkerhedspakke (Advanced Threat Protection)
 • Total backup
 • Installation
 • Support hverdage 8-16 (mandag-fredag)

Sølvpakken
Fra 470 kr. pr. bruger

 • Alt det du får i bronzepakken, samt:
 • Shared server, til software der skal tilgås af flere brugere, f.eks. et CRM system.
 • Support alle dage 8-16 (mandag til søndag)

Guldpakken
Fra 650 kr. pr. bruger

 • Alt det du får i bronze og sølvpakkerne, samt:
 • Shared SQL server, til software med SQL database, der skal tilgås af flere brugere
 • Multifaktor login via app eller sms
 • 24/7 support (mandag til søndag hele døgnet)

Kontakt Lasse Lindholm på lasse.lindholm@tecsys.com om en pakkeløsning, der passer til dit behov.

Er det svært at vælge?

Det kan være svært at vide om ens software kræver en shared server eller en shared SQL server. Et IT-samarbejde skal fungere uden misforståelser og med fuld tillid. Derfor rådgiver vi gerne om jeres virksomheds behov. Vi starter et samarbejde med et møde, for at høre om jeres ønsker til en pakkeløsning.

 

Ansvarlighed

Vi tager et praktisk ansvar for din IT-drift og har fokus på, at du følger den korrekte teknologiske udvikling i forhold til virksomhedens vision. Teamet bag Tecsys Hosting har omfattende forståelse af økonomi, forretningsprocesser og teknologitrends. Vi påtager os lederskabet og viser vejen med nye IT-platforme.

Personlig service

Med Tecsys Hosting får du personlig service i forbindelse support og rådgivning om hardwarekøb, licenser og teknologi. Du har det direkte telefonnummer til den samlede IT-servicegruppe og til din personlige IT-ansvarlige. Du ringer direkte til den tekniske ansvarlige og får direkte service.

Rådgivning

Vi deler gerne ud af gode råd og vores mange års erfaring med IT-hosting. Vi rådgiver om implementeringsprocessen fra din gamle platform til det nye hostingcenter. Vi har over 25 års erfaring i branchen og leverer vores tekniske service 24/7, 365 dage om året.
 

Kombinerede hybridløsninger

Der findes mange gode IT-løsninger fra Microsoft og andre udbydere. Vi har overblikket over markedets tilbud, og sammensætter induviduelle hybridløsninger, så du kun betaler for de services du har behov for. Det kan være en kombination af hosting, Microsoft 365 og Azure.
 

Faste omkostninger

Med Tecsys Hosting har du et fuldt overblik over omkostningerne. Derfor har vi udarbejdet pakkeløsninger, der er gennemskuelige og inkluderer insta

llation og support, som ofte bliver udeladt i IT-priser.
 

Nem skalering af ressourcer

Det er nemt at justere op og ned for antallet af brugere til Office-programmer, økonomistyring og mængden af serverplads. Vi sammensætter en komplet it-infrastruktur eller del-elementer med: backup, arkivering, serverkapacitet m.m. Det giver stor fleksibilitet og sikkerhed for virksomhedens drift.

Kundereferencer