Flådestyring

Overblik over køretøjer med GPS tracking og smartphone.

Flådestyring med GPS tracking med smartphone

Kom i gang med en professionel flådestyring med GPS-tracking, uden investering i GPS bokse.

Tecsys Flådestyring giver dig nem adgang til LIVE overvågning og overblik over hele din flåde. Programmet giver dig overblik over placering og rute for alle køretøjer. Data vises på et kort, så du kan følge, hvilken bil der kører hvor. Du kan nemt se, hvem der kører bilen og det er let at kontakte chaufføren.

Flådestyring er en del af Tecsys Transport Management System (TMS), som også indeholder Rute optimering, Track and Trace, Proof of delivery (POD), emballage regnskab og meget mere.

Få rådgivning

Peter Siggaard Andersen

er klar til at hjælpe dig

Flådestyring med GPS tracking

Med Tecsys Flådestyring har du hele tiden overblikket over din flåde. Programmet giver overblik over placering og rute for alle køretøjer. Data vises på et kort, så du kan følge, hvilken bil der kører hvor. Man kan nemt se, hvem der kører bilen og det er let at kontakte chaufføren.

Nemt og brugervenligt
Tecsys TMS er bygget til at være brugervenligt og kan benyttes af alle. Det virker på computer, tablet, smartphone og håndterminal.

Realtidssporing
GPS teknologien giver dig mulighed for at spore dine køretøjer on-line. Køretøjets seneste position kan følges tæt på kortet.

Flådestyring med smartphone

Du kan anvende en almindelig smartphone eller du kan anvende en industriel smartphone (Håndterminal). Med en almindelig smartphone kan du hurtig kommme i gang med Flådestyring. Den industrielle model har længere batteritid, kan tåle at blive tabt og har en indbygget stregkodescanner. Dette giver en række fordele især på holdbarhed, men også i forhold til registrering af forsendelser med stregkodeetiketter.

Historik

De daglige ruter bliver gemt, så du kan gense dem for en udvalgt dato. Således er der dokumentation for, om chauffører kører en omvej eller holder en pause og hvornår der har været en given leverance eller stop.

Dine historiske data er sikre hos os. Al data opbevares i professionelle og sikre miljøer i Danmark.

 

Geo fence

Brug GeoFence til at afgrænse et specifikt område og få afmærket kendte steder såsom distributionscenteret, lufthavnen, lageret mm.

På billedet ser du et blåt område ved Spodsberg – Tårs. Systemet sender automatisk en rapport med alle turer med f.eks. færger og betalingsbroen. Så kan bogholderiet afstemme betalingerne.

Alarm
Få en besked hvis der f.eks. foretages en ind- og udkørsel i en bestemt geozone. Beskeder modtages via mail.

Udvidet kundeservice

Med Tecsys TMS får du udvidet kundeservice. På kontoret kan du hurtigt se på en skærm, hvor den enkelte chauffør befinder sig og om der er trafikproblemer i området.

Det er nemt at informere kunderne om, hvornår man kan forvente at chaufføren ankommer. Desuden kan du hurtig ændre på ruten, hvis der kommer nye leveranceforespørgsler fra kunderne.

Byg din transportløsning med de moduler du har brug for

Flådestyring er en del Tecsys Transport Management System (TMS), som også indeholder Rute optimering, Track and Trace, Proof of delivery (POD), emballage regnskab og meget mere.

Du kan udvide Tecsys TMS afhængig af dit behov. Systemet er modulopbygget. Det betyder det kan udvides til dit behov blot ved at tilføje nye funktioner.

Flådestyring med Ruteoptimeringsmodul

Ruteoptimering er automatisk optimering af dagens stop. Målet er at udføre dagens leverancer med færrest mulige vogne og kørte kilometer. Systemet kan hurtigt tjene sig selv hjem, ved at spare tiden for manuel planlægning og distribuere varerne så optimalt som muligt.

Tecsys Ruteoptimering er egnet til alle typer virksomheder med egen transport. Uanset flådens størrelse og antal ruter, vil ruteoptimering gøre din transport mere effektiv.