Hosting

Få driftstabil dansk løsning hos Tecsys Hosting. Vi prioriterer din løsning højt.

Hosting

Tecsys hoster dine IT løsninger i et sikkert og professionelt dansk hostingcenter. Du får en dedikeret partner, der involverer sig i din løsning, uanset om det er en enkelt server med almindelig standardsoftware, eller om det er 20 servere med databaser og specialapplikationer. Du får en skræddersyet løsning, der passer til din virksomheds økonomi og tekniske specifikationer. Tecsys er en full service leverandør af hosting og IT service, så du får en samlet løsning med drift af alle dine applikationer og backup af dine data.

Tag kontakt til Tecsys, så sørger vi for, at din eksisterende løsning kommer over på en sikker platform.

Få rådgivning

Lasse Lindholm

er klar til at hjælpe dig.

Mail

Exchange server til outlook giver sikrer dig tilgængelighed til mails uanset, hvor du er: På kontoret, via web access eller på mobile enheder.

Microsoft Exchange er markedets stærkeste mailserver. Tecsys Hosting tager hånd om sikkerhed og spam, så du ikke skal bruge tid på at holde dig opdateret på nye trusler. Vi sørger for backup af mails, kalendere og kontakter. Du får et system med fuld overvågning, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser. Vi sørger for softwareopdateringer og vedligeholder systemerne. Hvis der er spørgsmål, har vi 24/7 support, der besvares af vores kompetente IT konsulenter.

Har virksomheden en IT ansvarlig, kan du vælge at I selv håndterer oprettelse af nye brugere og styrer rettigheder. Ellers kan vores veluddannede IT konsulenter også sørge for det.

 • Ubegrænset plads til dine postkasser.
 • Du kan genbruge dine licenser til Outlook mail.
 • Automatisk backup af dine mails, kalendere og kontaktpersoner.
 • Synkronisering af post og kalender på mobile enheder.
 • Vi sørger for at flytte de eksisterende brugeres data til det nye center. Du kommer ikke til at bruge tid på det.

Filserver

Med en filserver har du den plads du har behov for, og der bliver automatisk taget backup af alt. Du kan arbejde direkte fra filserveren, og har altid adgang til din data, både fra kontoret og hjemme. I vælger selv om alle medarbejdere skal have adgang til alt, eller I vil have områder der kun kan tilgås af bestemte afdelinger eller medarbejdere.

Filserver-hosting har mange fordele. Alle i virksomheden kan nemt dele filer med hinanden, der er adgang til en medarbejders filer, selv hvis denne er på ferie eller syg. Dataen kan integreres til andre systemer, f.eks. ERP, CRM eller Sharepoint. Du får en høj sikkerhed: Vi overvåger driften, opdaterer serverne og tager automatisk backup af alt.

 • Automatisk backup af alle filer
 • Mulighed for ubegrænset plads
 • Nem tilgang til data fra forskellige lokationer, brugere og andre programmer
 • Overvågning af drift, så du altid har adgang til din data.

Database

Vi sørger for sikker lagring og backup af din MS SQL database, og vedligeholder brugeradgang og licenser. Din database kan være knyttet til et website, et program, f.eks. Navision eller en service.

Løsningen kan kombineres med softwareapplikationer som ligger hos jer eller er hostet i Tecsys hostingcenter. Databasen kan administreres gennem SQL Studio, du kan udvikle databaseobjekter med .Net, og du har fuld DBO adgang til databasen.

 • Automatisk backup af alle filer
 • Mulighed for ubegrænset plads
 • Nem tilgang til data fra forskellige lokationer, brugere og andre programmer
 • Overvågning af drift, så du altid har adgang til din data.

ERP/Økonomisystem

Du får hostet dit ERP/økonomisystem på en driftsstabil server med fuld backup. Har du allerede en licens, kan vi genbruge den uden at du behøver at opgradere til nyeste version. Vi sørger for at flytte din løsning, og vedligeholde den med licenser til jeres brugere. Tecsys hosting håndterer alle typer licenser, funktioner og moduler.

Vi har ERP-samarbejdspartnere, der kan sørge for support af f.eks. Dynamics C5 og Navision, hvis I har behov for dette.

 

 • Vi genbruger dine eksisterende licenser
 • Vi tilbyder nye funktionaliteter til den eksisterende løsning
 • Sikker adgang til dit økonomisystem og fuld backup

Office 365

Office 365 er den klassiske officepakke med Outlook, Word, Excel, PowerPoint, desuden får du 1 TB plads i Microsoft OneDrive cloud, så du og dine kollegaer nemt kan tilgå og dele filer, uanset hvor I er.

Med Office 365 får I også adgang til videomøder, chat og skærmdeling. Desuden får hver bruger 1 times gratis tale med Skype til ind- og udland. Så kan alle kontorets brugere af Office 365 udnytte de mange muligheder for at kommunikere gnidningsfrit.

Tecsys sørger for opsætning og flytning af data, så I hurtigt er i gang.

 

 • En fast pris pr. bruger pr. måned
 • Medarbejderne har altid de nyeste programmer
 • Hold videokonference i virksomheden og brug Lync Online til kommunikation

Fjernadgang/Citrix

En Citrix/terminalserver giver dig adgang til alle dine programmer og data uanset hvor du befinder dig. Du kan logge på fra en browser eller via et ikon fra din computers skrivebord, hvilket gør det nemt at arbejde hjemmefra eller at koble på fra udlandet. Grundlæggende tilgår du dine programmer og data på en server som er i Tecsys Hostingcenter.

I en Citrix/terminalserverløsning arbejder alle virksomhedens medarbejdere fra serveren. Der er ikke nogle traditionelle programmer på medarbejdernes PC’er. Alle programmer ligger på serveren. Ved hjælp af et ikon på skrivebordet kobler medarbejderen op til den centrale server. Programmet åbnes og brugerens skrivebord kommer frem. En terminalserverløsning er meget sikker. Der kan ikke installeres programmer på serveren uden tilladelse. Vedligeholdelse af nye programmer sker centralt fra terminalserveren.

 

 • Meget sikker løsning
 • Central styring af alle programmer
 • Nem vedligeholdelse og små krav til PC’er

Specialhosting

Tecsys hosting leverer også serverløsninger som ikke kan produceres på samlebånd. Alle specialhostede løsninger er skæddersyede til vores kunders behov og strækker sig fra en dedikeret server til større server clusterer og cloud computing med ubegrænsede kapaciteter. Vi sørger for at drifte og servicere løsningen, så sikkerheden er i top.

Tecsys er mere end et hostingcenter. Vi har en stor softwareafdeling og forstår softwareudvikling, specialapplikationer og at drifte forskellige servere med mange specielle applikationer.

Kundereferencer