Pick by Voice

Tecsys Voice får hurtigt din virksomhed i gang med stemmestyret pluk.

Pick by voice, stemmestyret pluk

En voice løsning til plukningen kan give store forbedringer i produktiviteten. Så store, at investeringen betales tilbage over ganske kort tid.

Med begge hænder frie til at plukke varerne, kan dine lagermedarbejdere operere meget mere effektivt og samtidig opleve forbedrede arbejdsgange. Tecsys tilbyder en ”Pick by Voice” løsning, hvor medarbejderen via headset gennemfører plukningen. Det er nemt at kombinere metoden med en skærm, så I selv vælger hvilke informationer der skal videregives i headset, og hvad der skal vises på skærmen.

Fordele der tydeligt forbedrer produktiviteten

  • Reduktion i tidsforbruget til plukning
  • Færre plukkefejl – både udtagning af forkerte varer og tællefejl
  • Bedre ergonomi for medarbejderne – dermed mindre sygdom og større arbejdsglæde
  • Altid online registrering af varetransaktioner – derved fuldt overblik over lageret
  • Super brugervenligt – meget hurtig oplæring for nye medarbejdere og vikarer
  • Kan opsættes så hver bruger hører dialogen på sit eget sprog

Tecsys Voice er baseret på anerkendt og gennemprøvet Voice-teknologi fra Vocollect. Voiceløsningen integreres med dit ERP system.

Få rådgivning

Peter Siggaard Andersen

er klar til at hjælpe dig

Hvad er Pick By Voice

Tecsys Voice er en stemmestyret plukkeløsning. Små computere bæres i et bælte under arbejdet og al kommunikation foregår via headsettet.

Voice systemet trænes til at forstå medarbejdernes sprog og dialekt. En såkaldt stemmeprofil oprettes, når lagermedarbejderen første gang anvender en Voice terminal. Stemmeprofilen hentes automatisk, når en medarbejder tilslutter sit personlige headset.

Sådan virker Pick By Voice

Ved hjælp af et headset får lagermedarbejderen at vide, hvad der skal plukkes. Systemet kan også kombineres med en skærm, som vi har gjort i videoen. Voice systemet opsættes til den ønskede dialog, og medarbejderen bekræfter ved at sige et checkciffer som aflæses på lokationen. Dialogen lyder f.eks.:

 

Computer: ”Gå til A 02 og angiv checkciffer”
Bruger: ”1 2”
Computer: “Find vare: Neutral dish wash og angiv checkciffer”
Bruger: “2 8”
Computer: ”Pluk 2”
Bruger: ”2”
Computer: ”Placer 2 Neutral dish wash i container C1 og angiv checkciffer”
Bruger: ”7 8”

Få en gratis analyse

Hvad er potentialet for produktivitetsforbedringer på dit lager? Tecsys udfører gratis en analyse, der giver dig svaret. Vores erfaring er, at har du fem ansatte, der plukker på fuld tid, vil en Pick by Voice løsning give en Return On Investment på under to år – ofte kun få måneder!

Tecsys foretager analysen hos dig, hvor vi tager udgangspunkt i jeres nuværende lager setup. Vi vil gerne have en rundvisning på lageret og høre om antal pluk pr. time, fejlrater og antal medarbejdere der plukker. Vores besøg afsluttes med en beregning af ROI baseret på en voice løsning.

Så har du et beslutningsgrundlag med det samme.

Sådan bestiller du WMS

Vi har en fast process, vi arbejder ud fra, når du bestiller et WMS. Vores projektleder sørger for at følge projektet helt til dørs.

Rådgivning

Kravspecifikation

Softwareudvikling

Implementering

Support