Truckterminaler

Robuste mobile PC’er skabt til arbejdet på et lager.

Truckterminaler

Typisk monteres truckterminalerne på forskellige former for gaffeltrucks eller i lastbiler, men terminalerne kan også anvendes som fastmonterede hårdføre PC’er i f.eks. forsendelsesområdet eller i produktionen.

Truckterminaler har indbygget touch-skærm og radionetværk. Nogle truckterminaler er udstyret med ‘Smart dock’, som betyder at du kan klikke terminalen ud af holderen, og anvende den på gulvet eller flytte den til en anden truck.

Få rådgivning

Michael Pedersen

er klar til at hjælpe dig


Stort udvalg

Vi har et stort udvalg af truckterminaler til mange forskellige behov fra ADS-TEC, Honeywell og Zebra.

Størrelsen på skærmen varierer fra 8″ til 15″, og du kan typisk vælge mellem Android eller en række Windows styresystemer: Windows CE 6.0, Windows XP, Windows 7 og Windows Embedded 8.

Ring for at få vejledning i hvilken model, der passer til dit behov.

Se film med seneste test

Honeywell VM3 truckterminal

VM3 er en meget robust truckterminal, der dækker de fleste behov.

Se filmen, hvor vi viser smartdock-systemet og fortæller mere om truckterminalen.

Integration af mobil labelprinter

Hvis dine truckmedarbejdere også sørger for at mærke varer eller forsendelser med labels, kan arbejdsopgaven effektiviseres med en mobil labelprinter. De små mobile printere kan bæres i et bælte og labels bestilles direkte fra truckterminalen. På den måde minimeres spildtid og medarbejderne kan arbejde fleksibelt og effektivt.

Integration af stregkodescanner

Mange vælger at integrere en stregkodescanner med deres truckterminal. Det kan gøres via bluetooth og giver dine medarbejdere et fleksibel arbejdsmiljø. Der er mange stregkodescannere at vælge i mellem, og du behøver ikke at købe samme mærke som din truckterminal. Således kan en Ads-tec truckterminal godt parres med en stregkodescanner fra Honeywell.

Se film om SF61, en handy trådløs stregkodescanner fra Honeywell.

Kundecase: Furnipart

Furnipart har været igennem en optimering af plukkeprocessen. Til det formål havde de behov for at indkøbe truckterminaler, men havde et begrænset budget afsat. Derfor faldt valget på ads-tec truckterminaler, som er prisbillige, men stadig god kvalitet.

ERP-integration

Du kan få vist data fra dit ERP system direkte på en truckterminal. Der findes forskellige standardmetoder til at integrere dataen. Læs hvordan SAP, Microsoft Dynamics, Lawson og IBM integreres med hardware.

Mobile Device Management

Med Mobile Device Management kan du fra kontoret få adgang til at overtage styringen af truckterminalen, så du kan hjælpe medarbejdere med et problem. Du kan også opdatere software på alle terminaler centralt, så du ikke risikerer at enkelte terminaler mangler en opdatering.

SOTI MobiControl er det mest omfattende Mobile device management værktøj tilgængelig på markedet, med en lang række værdifulde funktioner.

Tecsys er autoriseret SOTI-forhandler, har flere certificerede teknikere og har opnået erfaring fra flere store kundeprojekter.