Trådløst netværk

Vi sørger for et stabilt trådløst netværk, hvor der benyttes trådløs dataopsamling.

Trådløst netværk

Et stabilt trådløst netværk er rygraden i et dataopsamlingssystem. Tecsys tilbyder rådgivning og udstyr til etablering af et trådløst netværk.
Netværket skal sikre radiodækning overalt, hvor håndterminaler og PC’er skal kunne anvendes. Samtidigt skal netværket holde forbindelsen, når brugerne bevæger sig rundt, f.eks. kørende på en gaffeltruck.

Test af trådløse netværk

Tecsys udfører site surveys (opmåling af radiodækning), således at det færdige resultat giver dækning i de ønskede områder og med den nødvendige båndbredde.

Du kan få opsat nyt trådløst netværk eller fejlfinding på jeres eksisterende trådløse netværk. Netværket dokumenteres således at vedligehold og udvidelser lettes betydeligt.

Vi rådgiver og hjælper også med optimering af sikkerheden i trådløse netværk.

Få rådgivning

Lars Brieghel

er klar til at hjælpe dig

WLAN access points og switches

Udstyr til trådløst netværk

Trådløse switche er centralt styrede trådløst netværk med simplere distribuerede accessports (antenner). Systemerne understøtter de aktuelle standarder og er nemme at opgradere til kommende standarder og sikkerhedsprotokoller. Fremtidssikring af din trådløse installation og investering.

Access points integreres uden problemer i eksisterende net eller kan anvendes til at opbygge hele trådløse netværk. Alle produkter understøtter IEEE 802.11a/b/g teknologierne.

Site Survey

Site Surveyet indeholder en radiostøjs-analyse for at sikre at alarmsystemer, porte og andre trådløse systemet ikke kommer til at genere det fremtidige netværk. Herefter optimeres placeringen af hvert access point, indtil man med et optimalt antal access points dækker det ønskede areal.

Sikkerhed

Ingen netværk er 100% sikre. Men jo bedre du sikrer dit netværk, jo sværere bliver det for uvedkommende at skaffe sig adgang. Ved at følge nogle simple råd kan du få et rimeligt sikkerhedsniveau.

Brug altid kryptering
Ved at anvende kryptering minimerer du risikoen for, at uvedkommende kan få adgang til dit netværk og tilgå dine data. Brug WPA eller WPA2. Denne kryptering er den bedste der pt. er mest udbredt. Hvis det ikke er muligt, bør du bruge WEP-kryptering.


Slå broadcast meddelelser fra
Hackere vil dog, med de rette redskaber, fortsat kunne finde dit netværk, men hvis du slår broadcast meddelelser fra, kan du måske mindske sandsynligheden for, at netop dit netværk bliver mål for hackeres opmærksomhed.


Filtrering af MAC-adresser
Computere og andre netværksenheder har et unikt identifikationsnummer, som kaldes en MAC-adresse. Du kan gøre det vanskeligere for uvedkommende at få adgang til dit netværk, ved kun at tillade specifikt angivne MAC-adresser adgang til netværket.


Samlet sikkerhedsniveau
Det er vigtigt at understrege, at forholdsreglerne ikke er nogen garanti for, at uvedkommende ikke får adgang til dine data og dit netværk. Men du kan minimere risikoen og gøre det væsentligt sværere for uvedkommende at skaffe sig adgang.