Software

Standardsoftware eller skræddersyede løsninger. Tecsys har lang erfaring med software til Supply Chain.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

Tecsys software

Igennem de seneste 30 år har Tecsys hjulpet virksomheder med software til at håndtere lagerstyring, transportstyring, varemærkning og meget andet. Det har givet en stor indsigt i supply chain branchens behov: Det skal være nemt at oplære nye medarbejdere i at bruge softwaren, der opstår løbende nye muligheder for at effektivisere og det er forretningskritisk at softwaren fungerer 24/7.

Vi har derfor udviklet nogle brugervenlige standardsystemer, som vi løbende udgiver nye funktioner til, så vores kunder hele tiden er på forkant med de seneste tendenser inden for supply chain. Det kan være nye muligheder for at plukke enkeltvareordrer, hurtigere returvaremodtagelse eller en bedre sporing af pakker i distributionen.

WMS7 er vores software til lagerstyring. Det er nemt at integrere til automation, webshops og ERP systemer. Desuden leverer vi pick by voice, pick by light og har flere plukkerutiner.

Til virksomheder der håndterer varedistribution har vi flere mindre moduler, som vi har samlet under en paraply, der hedder Tecsys TMS. Du kan vælge at købe et enkelt modul som f.eks. kølekædekontrol, eller du kan samle de relevante moduler i et komplet transportsystem til din virksomhed.

Varemærkning og sporbarhed af varer kan ske med stregkoder eller RFID tags. Vi har lang erfaring med begge, og løser ofte specielle behov inden for RFID registrering. Til stregkoder har vi standardprodukter inden for udskrift af stregkoder, hvor vi har flere mulige løsninger afhængigt af kompleksitet.

Du kan vælge et af vores standardprodukter, eller du kan få udviklet dit eget system, hvis du har specifikke behov.

Er du interesseret i en softwareløsning, kan du kontakte Peter Siggaard-Andersen på 88 33 57 35 for en snak om mulighederne.

Få rådgivning

Peter Siggaard er ekspert i software til supply chain.

icon-mail88 33 57 35

Lagerstyring

Tecsys WMS7 er fuldautomatisk lagerstyring, der øger produktiviteten på lageret og reducerer antallet af fejlpluk.

Med WMS fra Tecsys får I helt overordnet:

  • Optimeret pluk med multipluk-algoritme
  • Sikker identifikation af varer
  • FIFO- og batchstyring.

Det betyder, at varerne bliver korrekt håndteret, at ekspeditionstiden på den enkelte ordre bliver kortere og – ikke uvæsenligt – at kundeoplevelsen bliver (endnu) bedre.

TMS (Distributionssystem)

Med Tecsys TMS får I overblik. Vores Transport Management System sørger nemlig for, at I hele tiden ved, hvor jeres vogne er, og at I kan dokumentere alt – lige fra rettidig og korrekt levering til udlån af emballage.

Varemærkning

Tecsys udvikler mærkningsløsninger til logistik og varesporing. Vi har et udvalg af simple stregkodeløsninger og fuldautomatiske mærkningssystemer til produktionsvirksomheder, som skal styre mange forskellige varelinjer med forskellig etikettering.

Ud over dette udvikler vi også specialsoftware til f.eks. RFID løsninger.

Forebyggende vedligehold

Tecsys Maintenance (PM5) er et effektivt program til forebyggende vedligehold af maskiner, bygninger, kørende materiel, håndværktøj mm.

Det har stor udbredelse i Danmark og er markedsledende indenfor aktiv styring af vedligehold. Desuden er det solgt i 32 lande og findes på 12 sprog.

Automatisk rapportering

Tecsys ReportByEmail er et program der  hjælper dig med at effektivisere administrative opgaver samt spare tid og penge. Med ReportByEmail kan du enkelt opsætte en rapport og definere, hvornår en rapport skal køres – og hvor ofte det evt. skal gentages. Alt du behøver at gøre, er at definere en standardfrekvens som f.eks. en ugedag eller et tidsinterval.

Skræddersyet software

Vores store udviklingsafdeling har 25 års erfaring med at udvikle skræddersyet software til supply chain. Afdelingen er delt op i udviklere med erfaring i mobile løsninger, lagerstyringsløsninger og printerløsninger.

Kontakt os og fortæl om dit projekt, så kan vi tage en dialog om en løsning.

Se film om vores forskellige produkter

Kundereferencer

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur har siden 1998 anvendt Tecsys WMS til lagerstyring.

Lagerstyring-home-kopenhagen-fur-logo

“Logistik er et utroligt vigtigt konkurrenceparameter. Derfor har det været vigtigt for os at være firstmover på det her og være de første, der kan tilbyde denne logistikservice til vores kunder.”

Torben Nielsen
Adm. Direktør
Kopenhagen Fur

SuperGros

Mere end 100 lastbiler bliver transportstyret med Tecsys TMS.

“Vi købte ind på deres fleksibilitet og 24 timers support, men også det faktum, at de allerede var total-leverandør af datafangstudstyr til alle vore lagre i Danmark.”

Jesper Kristensen
Projektleder
SuperGros

Danfoss

Danfoss indfører banebrydende ny teknologi og får logistik i verdensklasse. RFID er et vigtigt element i et nyt lager, der giver 100 % sporbarhed. RFID-projektet blev leveret på kun tre måneder.

Løsningen blev at udvikle en integration i mellem SAP/Shopfloor-systemet, kommunikation til rullebanerne og den automatiske påsætning af RFID-tags på kasserne. RFID-taggen sidder på bagsiden af en traditionel etiket.

 

ABENA

Tecsys har leveret software til automatisk rapportering.

“I store træk kan man sige, at – målt alene på produktiviteten – har vi skabt 200.000 kroner mere pr. måned. På indkøbssiden mindsker vi risikoen for dobbelt indkøb og gentagne arbejdsprocesser.”

Michael Petersen
Purchasing leader
Abena Produktion A/S