Metode

Du får en ærlig og gennemskuelig proces, med den samme projektleder hele vejen igennem projektet

Vores metode

Vi giver selvfølgelig vore kunder kontrakt på både fast pris og leveringstid. Her i er alle milepæle og projektmøder defineret, så både budget og planlægning er til at stole på.

Når vi starter et større projekt op, vil vi først udføre en foranalyse, hvor vi sammen med dig, gennemgår de IT-systemer den nye løsning skal integreres med, og gennemgår øvrige forudsætninger for løsninger. Både dem du allerede havde tænkt over, og dem vores erfaring fortæller os, der kan opstå udfordringer med. Efter denne foranalyse, udfærdiger vi en systembeskrivelse og kravspecifikation, som danner basis for projektet, og som giver os mulighed for at levere en sikker tidsplan.

 

For at du som kunde kan følge arbejdet og altid har det fulde overblik, afholder vi statusmøder, hvor vi sørger for, at du som kunde ved præcis, hvor langt projektet er undervejs.

Baseret på kravspecifikationen gennemfører vi kontortest her hos Tecsys. Denne kontortest skal godkendes af dig, inden vi går videre til installation, indkøring og justering i dit miljø.

For at sikre den optimale indkøring af det nye system/hardware, tilbyder vi desuden instruktioner, kurser og undervisning til brugerne.

Vores process

Vi har en fast process, vi arbejder ud fra, når du bestiller software. Vores projektleder sørger for at følge projektet helt til dørs.

Rådgivning

Kravspecifikation

Softwareudvikling

Implementering

Support