Pick by Voice

Vi forhandler Vocollect udstyr og reservedele fra Honeywell

Voice picking-udstyr til stemmestyret pluk

En voice løsning til plukningen kan give store forbedringer i produktivitet og færre plukkefejl. Besparelserne er så store, at investeringen betales tilbage over ganske kort tid.

Med begge hænder frie til at plukke varerne, kan dine lagermedarbejdere operere meget mere effektivt og samtidig opleve forbedrede arbejdsgange.

I denne sektion finder du vores Vocollect-udstyr fra Honeywell, som er vores foretrukne voice partner. Vi kan naturligvis også levere software til en Pick by voice-løsning.

Som en af de få Vocollect-partnere i Danmark har vi certificerede teknikere, der tilbyder support af dit Voice-udstyr. Også selvom softwaren er købt hos en anden leverandør.

Få rådgivning

Peter Siggaard Andersen

er klar til at hjælpe dig

Vocollect headset

Vocollect headset fra Honeywell, med indbygget mikrofon, har støjreduktion, der reducerer baggrundsstøjen med 50 %, for at sikre en god stemmegenkendelse og øge produktiviteten. Dine medarbejdere får et justerbart headset, som sikrer en god komfort igennem hele arbejdsdagen.

Batterierne holder til mellem 10 og 20 timers drift, afhængigt af hvor køligt lageret er, hvor de skal anvendes.

Du kan vælge mellem kablet eller trådløst headset og forskelligt design, afhængigt af behov for støjreduktion og arbejdshjelm.

Kontakt os gerne for at få rådgivning.

Vocollect SRX3 wireless headset.

Vocollect A700x Talkman.

Vocollect A700x serien

Vocollect talkman er forbundet med dit Vocollect headset via bluetooth eller med kabel. En Talkman er en minicomputer, der via trådløst netværk er forbundet med din Voiceløsning.

A700x har desuden indbygget scanner, så dine medarbejdere nemt kan scanne varer eller palleetiketter, når der er behov for det.

Kontakt Tecsys for at høre mere om vores Vocollect udstyr.

 

Reservedele og support

Med tiden kan alt hardware få behov for at udskifte et batteri, en mikrofon eller andre dele, for at fungere optimalt. Det er langt billigere end at udskifte hele udstyret og også mere miljøvenligt. Hos Tecsys har vi flere teknikere, der er certificerede i at udføre support af dit Vocollect udstyr. Er der behov for reparation af udstyret, sender du blot udstyret til os. Vi sender dig et tilbud på reparation og sørger for udstyret kommer retur til dig, konfigureret og klar til brug.

Kontakt os gerne for at få rådgivning.