UNO FORM holder styr på hvert enkelt køkkenelement

UNO FORM har optimeret deres produktion med RFID. Der holdes styr på hvert enkelt element, og registreres tidsstempler undervejs i produktionsprocessen.

Tecsys har udviklet RFID-løsningen og anvender Tecsys Label Print Server til at udskrive etiketter, når en synlig identifikation er nødvendig.

Ny RFID-teknologi hos Danfoss Power Electronics

Tecsys RFID serveren styrer alle RFID-læsepunkter. Når en kasse aktiverer en fotocelle, startes de tilhørende antenner. Da radiobølgerne er usynlige, tændes en lampe kortvarigt for at vise, at kassen er læst. Hvis der ikke læses, tændes en fejllampe.

Vi valgte Tecsys, fordi de havde fokus på løsningen. Det vil sige en forståelse af de fysiske processer og en forståelse af, hvordan man udnytter de nye teknologier. Samtidigt blev det demonstreret, at man kan integrere med andre styresystemer og få en samlet løsning.
Jannik Hollænder Jensen, Logistics Engineer, Danfoss Power Electronics.

 

Harmonisering af etiketter med Label Print Server

Forkert mærkning i produktion koster uhyrlige summer. Når en produktionslinje skal omstilles til et nyt produkt eller en kundespecifik etiket, kan det nogle steder tage dage at rette informationen i alle de decentrale printere.

”I løbet af de sidste 10 år er Tecsys Label Print Server blevet udbredt til næsten alle Danfoss fabrikker på tværs af kontinenterne. Systemet er dermed medvirkende til at sikre kvaliteten af vores produkter”

Carsten Davidsen
Global Manufactoring Solution Manager
Danfoss