SOTI Mobicontrol

Få styr på din virksomheds mobile enheder.

SOTI One Platform

SOTI ONE-platformen er en integreret løsning, som globale virksomheder bruger til at reducere omkostninger, kompleksitet og nedetid for deres mobile operationer.
Med SOTI ONE-platformen kan du forenkle alt fra at udvikle og implementere apps til Enterprise Mobility Management (EMM), fra fjernfejlfinding af enhedsproblemer til at få indsigt i enhedens ydeevne og fra at administrere Internet of Things (IoT) løsninger til at beskytte følsomme data.

Få rådgivning

Martin Wulff

er klar til at hjælpe dig

 

Funktioner

SOTI MobiControl er det mest omfattende Mobile Device Management værktøj tilgængelig på markedet, med en lang række værdifulde funktioner, bl.a.:

  • Sikkerhed: Lås for muligheden for at brugeren kan ændre i konfigurationer eller slette data. Dette giver også mulighed for at fjerne software og data fra en håndterminal, hvis den bliver tabt eller en leverandør ikke længere skal have adgang til bestemte kundedata
  • Distribution af programmer og data fra centralt hold
  • Konfigurationsindstillinger, f.eks. for stregkodescanneren
  • Fjernsupport: Overtag skærmen og hjælp brugeren

SOTI eksperter

Tecsys er autoriseret SOTI-forhandler. Vi har flere certificerede teknikere og har opnået erfaring med SOTI Mobicontrol fra flere store kundeprojekter.

Når du taler med din SOTI Mobicontrol tekniker hos Tecsys, er du garanteret en kompetent rådgivning.

Kundereferencer