SOTI One Platform

Få styr på din virksomheds mobile enheder.

SOTI One Platform

SOTI ONE-platformen er en integreret løsning, som globale virksomheder bruger til at reducere omkostninger, kompleksitet og nedetid for deres mobile operationer.
Med SOTI ONE-platformen kan du forenkle alt fra at udvikle og implementere apps til Enterprise Mobility Management (EMM), fra fjernfejlfinding af enhedsproblemer til at få indsigt i enhedens ydeevne og fra at administrere Internet of Things (IoT) løsninger til at beskytte følsomme data.

Få rådgivning

Martin Wulff

er klar til at hjælpe dig

 

SOTI MobiControl

SOTI MobiControl er det mest omfattende Enterprise Mobility Management (EMM) værktøj tilgængelig på markedet, med en lang række værdifulde funktioner, bl.a.:

 • Sikkerhed: Lås for muligheden for at brugeren kan ændre i konfigurationer eller slette data. Dette giver også mulighed for at fjerne software og data fra en håndterminal, hvis den bliver tabt eller en leverandør ikke længere skal have adgang til bestemte kundedata
 • Distribution af programmer og data fra centralt hold
 • Konfigurationsindstillinger, f.eks. for stregkodescanneren
 • Fjernsupport: Overtag skærmen og hjælp brugeren

SOTI XSight

Når der opstår problemer med de mobile enheder midt i arbejdstiden, får SOTI XSight dem hurtigt op at køre igen. SOTI XSight er integreret med SOTI MobiControl og muliggør hurtig fejlfinding af apps og mobile enheder. Ved at udnytte avanceret diagnostik og analyse kan it-administratorer forbedre ydeevnen og reducere driftsomkostningerne for missionskritiske mobiloperationer.

 • Få metrics omkring, hvordan dine enheder yder, og find ud af årsagen til kritiske problemer eller forbedre enheds- og app-ROI.
 • Få adgang til logfiler, kør scripts og download filer for bedre at forstå, hvordan dine enheder klarer sig uden for matriklens fire vægge.
 • Opret brugerdefinerede metrics for at overvåge enheder, få besked om problemer, når de opstår, og løs dem hurtigt.
 • Fejlfind enheder eksternt, dokumentér fejl og tag skærmbilleder af enhedens tilstand for nem problemløsning ved det første supportopkald.

SOTI Connect

SOTI Connect er virksomhedens IoT-løsning, der giver komplet livscyklusstyring af IoT-aktiverede enheder i en organisation. Løsningen har et meget fleksibelt, datadrevet layout, der gør det muligt hurtigt at integrere og administrere IoT-enheder, hvilket go-to-market tiden for IoT-initiativer.

 • Fra lancering til enhedspensionering hjælper SOTI Connect virksomheder med at forbedre effektiviteten af ​​deres IoT-enheder og printere.
 • Fjernfirmwareopdateringer holder enheder sikre gennem fejlrettelser og sikkerhedsindstillinger, der forhindrer uautoriseret adgang til enheder.
 • Administrer industrielle og mobile printere og sensorer, uanset producent, med en centraliseret og integreret løsning.

SOTI eksperter

Tecsys er autoriseret SOTI-forhandler. Vi har flere certificerede teknikere og har opnået erfaring med SOTI One Platform fra flere store kundeprojekter.

Når du taler med din SOTI One Platform tekniker hos Tecsys, er du garanteret en kompetent rådgivning.

Kundereferencer