IT-Sikkerhed

Få en sikker IT-løsning hos Tecsys.
Vi prioriterer din virksomheds IT-sikkerhed højt.

Stor erfaring med IT-Sikkerhed

Tecsys leverer IT-Sikkerhed til store og små virksomheder. Alle har brug for en sikker løsning og uanset virksomhedens størrelse, vil en sikkerhedsbrist koste dyrt.

Tal med os om sikkerhed, hvis du:

 • Vil sikre din virksomheds data
 • Vil have en løsning der sikrer din daglige drift
 • Ikke vil bruge tid på at bekymre dig om sikkerhed
 • Vil have foretaget en penetrationstest (simuleret hackerangreb)
 • Vil give dine medarbejdere awarenesstræning i IT-sikkerhed

Tag kontakt til Tecsys, så sørger vi for sikkerheden i din IT-løsning.

Få rådgivning

Lasse Lindholm

er klar til at hjælpe dig.

Certificerede i IT-sikkerhed

I dag er man nødt til at tage højde for, hvor følsom ens data er og hvad et potentielt angreb vil koste både økonomisk og omdømmemæssigt.

Med 30 års erfaring har vi den viden og erfaring med it-sikkerhed, der skal til, for at vi sammen kan sikre din virksomhed et stabilt fundament og de bedste betingelser for fremtidig vækst.

Lad os guide dig i valget af den rigtige sikkerhedsløsning, så du får mere tid til din kerneforretning.

Vi leverer gerne et uforpligtende tilbud. Ring på 4343 2929 eller send en mail til lasse.lindholm@tecsys.com.

Kompetencer og løsninger

 • Antivirus
 • Firewall
 • Sikker mail
 • N-Central
 • IT Penetration test
 • DDoS-beskyttelse
 • Sikkerhedskontrol
 • Multifaktorgodkendelse
 • Sikkerhedsovervågning

Kontakt Tecsys på 4343 2929 eller send en mail til lasse.lindholm@tecsys.com, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Firewall – med fuld fleksibilitet

En firewall er ikke bare en firewall. Der er stor forskel på de forskellige firewall-konfigurationer og på hvilke services, de kan yde.

Skræddersy din løsning efter behov – få skalerbarhed og sikkerhed

Med Managed Firewall fra Tecsys kan I udvide jeres firewall-kapacitet, når behovet opstår, uden at skulle købe eget udstyr og selv håndtere installation og drift. Det giver jer optimal fleksibilitet og tryghed.

IT vagten leverer support 24/7

Med vores vagtordning leverer vi support 24 timer i døgnet, 365 dage om året. For at anvende vores vagtordning, skal du have en supportaftale, så vi kender din IT-installation.

Kontakt IT-service på 4343 2929 og hør mere om vores vagtordning.

Awarenesstræning – Få råd og vejledning

Awarenesstræning er uddannelse af dine medarbejdere i IT-sikkerhed. Det er et vigtigt værn mod trusler, der vil forstyrre din virksomheds drift.

Dine data er kun så sikre som det svageste led i din infrastruktur. Uanset virksomhedsstørrelse, er der behov for at medarbejderne kender korrekt adfærd, når de modtager mistænksomme mails, eller færdes på internettet. Der er mange spørgsmål man bør stille sig selv i forhold til IT-Sikkerhed, og et meget vigtigt er; er dine medarbejdere uddannet? Vi anbefaler at alle medarbejdere undervises i IT-sikkerhed.

Bliv klædt på med viden og værktøjer, der beskytter jer mod IT-trusler, via et online forløb, hvor alle jeres medarbejdere kommer igennem awarenesstræning.

Vi tilbyder onlinekurser i user-awareness skræddersyet til din virksomheds datasikkerhed og behov.

DDoS Protection – få effektiv hjælp til beskyttelse mod overbelastningsangreb

Mindsk ødelæggelserne ved at bekæmpe angreb, før de rammer jeres infrastruktur.

Vil du være sikker på, at din virksomheds it-infrastruktur og online services altid er tilgængelige, selvom I skulle blive udsat for et overbelastningsangreb, f.eks. på jeres servere, e-mails eller webshop?

DDoS står for Distributed Denial of Service og er et angreb, der kan belaste jeres systemer så meget, at de bryder ned. Jeres forretningskritiske processer bliver stoppet, og det kan føre til store økonomiske tab eller det kan betyde, at vigtige funktioner går ned.

Det er nærmest umuligt at afværge et overbelastningsangreb, når først det er i jeres netværk. Derfor er det vigtigt, at beskyttelsen er placeret uden for din virksomheds netværk.

Med DDoS Protection renses trafikken på jeres internetforbindelse. Det sikrer, at al legitim, ikke-inficeret trafik kan passere – og I kan fortsætte jeres arbejde.

IT Sikkerhed og handlingsplan

Naturligvis skal man sikre virksomheden bedst muligt mod et angreb, men der findes ikke en 100 % sikker metode. Derfor er det vigtigt at have en handlingsplan, der træder i kraft i det øjeblik en enkelt computer er inficeret. Lynhurtigt kan en virus sprede sig fra computer til netværksdrev, server samt storage og tit uden at virksomheden kan se det.

I Tecsys har vi mange års erfaring med at håndtere sikkerhed og er en af få danske virksomheder, der er guldcertificeret af Watchguard.

 

Få en IT-sikkerhedsvurdering

Gratis og uforpligtende: Vi kommer ud til jer og kortlægger virksomhedens nuværende sikkerhedsniveau og identificerer sikkerhedshuller.

Kundereferencer