Hårdføre tablets

Robuste tablets, der kan holde til industrielt arbejde.

Industrielle tablets

De hårdføre industrielle tablets bliver mere og mere populære, da de kombinerer brugervenligt design, en kompakt formfaktor og kan holde til at blive tabt. Der findes mange forskellige tablets, og de dækker forskellige arbejdsbehov. Overvej derfor hvad dine behov er nu og i de næste år, så du slipper for at udskifte udstyret.

Masser af tilbehør

Skræddersy din tablet til den tiltænkte funktion med et væld af tilbehørmuligheder. Trådløse eller kablede scannere, printere, keyboard og forskellige holdere til montering f.eks. på rullebord eller truck.

Du kan koble udstyr på via Bluetooth, og nogle modeller har også indbygget NFC reader.

Gratis rådgivning

Der er mange muligheder, og er du i tvivl, om hvad du skal vælge, anbefaler vi altid, at du ringer til os, og får en snak om hvad du har behov for, så vi kan vejlede dig bedst muligt.

Få rådgivning

Dennis Pedersen

er klar til at rådgive dig om hardware

Overvejelser inden valg af tabletmodel

Holdbarhed er den første overvejelse for mange. Man kan godt vælge billige consumer tablets og udskifte dem, når de går i stykker efter en tur på gulvet, men problemet med consumer modeller er, at de typisk udgår efter et par år, og så er der en ny model på markedet, så efter et par år kan du ende med at skulle holde to-tre forskellige modeller ved lige med softwaretilpasninger. Det kan blive dyrt i IT service timer.

De industrielle tablets vi forhandler, bliver typisk på markedet i 3-5 år, og der kan tegnes en serviceaftale, så det er simpelt at sende hardwaren til reparation, hvis der er problemer eller de bliver skadet. Tablets kan typisk serviceres i 3 år efter at de er udgået, så investeringen i robuste tablets kan give god mening.

Nogle af de ting, vi beder vores kunder overveje, inden vi kan rådgive til den rette tablet, er hvilke brugsscenarier den skal fungere til. Men helt overordnet er der følgende specifikationer at vælge imellem:

  • Skærmstørrelsen: Typisk tabletskærmstørrelse er 8″ og 10″, men de fås ned til 7″ og op til 13,3″
  • Styresystem: Du kan vælge Android eller Windows 10 styresystem
  • Robusthed: IP-certificeringer. Hvor hårde slag skal den kunne tåle, og skal den være forseglet til at tåle støv og fugt? Eller har du behov for at anvende den i ATEX miljøer?
  • Trådløs dækning: WiFi, 4G eller begge dele, så du kan tage den fra lager til bil.
  • Batteri: Hvor lang tids levetid har du brug for, og skal den understøtte hot swap, så du kan udskifte batteriet med et friskt, uden at den slukker?
  • Skærm: Skal den kunne betjenes med handsker, i frost eller med pen?

Tablets fra Zebra

ET50 / ET55 fra Zebra er en populær tablet, som vi har god erfaring med. ET50 er beregnet til brug indenfor WiFi rækkevidde, mens ET55 også kan anvendes udendørs med 4G dækning. Ud over det, tilbyder de begge den samme brede vifte af muligheder: Windows eller Android styresystemer, 8,3″ eller 10,1″ og masser af tilbehør.

Fakta:
Styresystem: Android eller Windows
Skærm: 8,3″ eller 10,1″ Corning Gorilla glas.
Batteri: 8,3″ har et 5900 mAh lithium batteri. 10,1″ har et 8700 mAh lithium batteri. (8+ timer) Kan tilkøbes hot swap tilbehør.
Scanner: Kun kamera indbygget, men der kan tilkøbes en fastmonteret scanner
Robusthed: 1 m tab på cementgulv. Kan tilkøbes ekstra robust cover, så den kan tabes fra 1,8 m. IP65 certificeret.
Netværk: 4G eller WiFi (802.11a/b/g/n).

Se priser på ET50/ET55 tablets på vores webshop

Xplore tablets

Zebra opkøbte i 2018 Xplore og dermed deres hårdføre tablets. Xplore udvider Zebras sortiment med følgende produktlinjer: L10, XSLATE R12, D10, B10, XC6. Det bringer Zebra helt i front, som en af de største udbydere af hårdføre tablets, der dækker de fleste behov. I sortimentet er der tablets til Android og Windows 10 styresystem. Der kan vælges tablets med indbygget eller ekstern scanner, med eller uden håndtag og med eller uden tastatur.

Tag en snak med os, for at høre mere om mulighederne.

Tablets fra Honeywell

Honeywell tilbyder to modeller:
EDA71. Den er en rigtig god formfaktor, har indbygget stregkodescanner og er især populær til field service, da man har en lidt større skærm end håndterminalerne kan tilbyde. Den større skærm er praktisk, hvis der skal læses manualer eller tilgås skærmbilleder, hvor der er meget information. Der kan afspilles videoklip og tilgås forretningssystemer, til at placere ordrer, slå lagerinformation op eller scanne varens stregkode for at finde mere information. 

Se priser på EDA71 på vores webshop

ET10. Tilbydes med enten Android eller Windows styresystem. God scanengine der både fanger stregkoder tæt på og long range med øjeblikkelig autofokus. Tåler at blive tabt på betongulv fra 1,2 m højde og har en IP65 klassificering. Mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr: Docks til montering på gaffeltruck eller bord, hånd- eller skulderremme til nemt at holde din tablet indenfor rækkevidde.

Se priser på ET10 på vores webshop

Tablet fra ADS-TEC

TabX-ITC8000 fra ADS-TEC er den største tablet på markedet på hele 13,3″. Populær i produktions- og servicevirksomheder, der har brug for at tilgå tekniske tegninger på en stor skærm under produktionen.

Fakta:
Styresystem: Windows
Skærm: 13,3″
Batteri: Plads til to lithium batterier
Scanner: Indbygget kamera med mekanisk autofokus
Robusthed: IP53 certificeret (Front IP65)
Netværk: 3G og/eller WiFi (802.11a/g/n).

Tablets fra Unitech

Unitech har tre modeller: TB85 og TB128 til Android og TB160 til Windows 10.

TB85 er en hårdfør tablet til en rigtig god pris.

Se priser på TB85 på vores webshop

Fakta:

Styresystem: Android
Skærm: 8″ Gorilla Glass 3 touchskærm (også til handsker)
Batteri: 8200 mAh lithium batteri
Scanner: Kan monteres bagsiden af TB85 med 14 pin PoGo connection
Robusthed: 1,2 meter tab på cementgulv. IP67 certificeret.
Netværk: 4G og WiFi (802.11a/b/g/n/ac)

Integration af mobil labelprinter

Hvis dine medarbejdere også sørger for at mærke varer eller forsendelser med labels, kan arbejdsopgaven effektiviseres med en mobil labelprinter. De små mobile printere kan bæres i et bælte og labels bestilles direkte fra tabletten. På den måde minimeres spildtid og medarbejderne kan arbejde fleksibelt og effektivt.

 

Integration af stregkodescanner

Mange vælger at integrere en stregkodescanner med deres tablet. Det kan gøres via Bluetooth og giver dine medarbejdere et fleksibel arbejdsmiljø. Der er mange stregkodescannere at vælge i mellem, og du behøver ikke at købe samme mærke som din tablet. Således kan en Zebra tablet godt parres med en stregkodescanner fra Honeywell.

 

Se film om SF61, en handy trådløs stregkodescanner fra Honeywell.

Mobile Device Management

Med Mobile Device Management kan du fra kontoret få adgang til at overtage styringen af tabletten, så du kan hjælpe medarbejdere med et problem. Du kan også opdatere software på alle tablets centralt, så du ikke risikerer at enkelte tablets mangler en opdatering.

SOTI MobiControl er det mest omfattende Mobile device management værktøj tilgængelig på markedet, med en lang række værdifulde funktioner.

Tecsys er autoriseret SOTI-forhandler, har flere certificerede teknikere og har opnået erfaring fra flere store kundeprojekter.

Læs mere om SOTI Mobile Device Management

ERP-integration

Du kan få vist data fra dit ERP system direkte på en tablet. Der findes forskellige standardmetoder til at integrere dataen. Læs hvordan SAP, Microsoft Dynamics, Lawson og IBM integreres med hardware.