Labelprintere

Vi rådgiver gerne i, hvilken labelprinter der passer til dine behov.

Labelprintere

Hos Tecsys kan du finde et bredt udvalg af labelprintere, fra små mobile printere til store industrielle labelprintere. Vi er specialister i labelsoftware og labelprintere, og har stor erfaring med at få din labelopgave på skinner.  Vi sælger og servicerer labelprintere fra Zebra, Honeywell, Epson, Toshiba og Datamax. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, anbefaler vi altid, at du ringer til os, og får en snak om dine behov, så vi kan vejlede dig.

Få rådgivning

Christian Clausen

er klar til at rådgive dig om hardware.

Se film med seneste test

Honeywells MP4-printer er en af markedets mest robuste printere. Den er optimal til installation på en truck, hvor labelprinteren kan monteres på den led, der giver bedst arbejdsfrihed. Se filmen, hvor vi tester print ‘på hovedet’ og skifter printrulle med én hånd.

Kontor printer

De små prisgunstige labelprintere / etiketprintere anvendes til de simple etiketteringsopgaver til det begrænsede behov.
Vi har et godt udvalg af labelprintere til et dagligt printbehov på op til 2-300 labels, etiketter eller tags. Ring for at få vejledning i hvilken model, der passer til dit behov.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, vil vores anbefaling være, at du ringer til os, så vi kan vejlede dig.

Industrielle printere

Hurtige og meget robuste labelprintere som lever op til de mest krævende applikationer og leverer uovertruffen hastighed og
pålidelighed. Anvendes ved printbehov på mange tusinde labels pr. dag og i mange timer, eller til meget hurtig udskrift.

En industriel labelprinter er bygget til det industrielle miljø og kan tåle ekstreme temperaturer, støv og fugtighed.

Afhængig af den enkelte model kan labelprinterne forsynes med forskelligt tilbehør, såsom bagpapir-opruller, cutter osv.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, vil vores anbefaling være, at du ringer til os, så vi kan vejlede dig.

Mobile labelprintere

Mobile labelprintere er printere som man bringer med sig. Afhængigt af valgt model, bæres de enten i bæltet eller monteres i bilen eller trucken.
De mobile labelprinterne er designet til at holde til de belastninger de udsættes for på farten, f.eks. skidt, støv, fugtighed, ekstreme temperaturer, slag og stød.

Vi har et stort udvalg i mobile labelprintere! Er du i tvivl om hvad du skal vælge, vil vores anbefaling være, at du ringer til os, så vi kan vejlede dig.

 

Farve-labelprinter

Med en farve-labelprinter kan du nemt tilpasse og udskrive dine egne farvemærkater. Uanset om du vil udskrive emballagemærkater med farverige logoer og billeder, eller billetter og id-kort med vigtige stregkoder og produktoplysninger.

Kontakt os for at høre om vores udvalg i farve-labelprintere.

Print-engines

Print-engines er beregnet til indbygning i applikatorer og anvendes til automatisk print og påsætning af etiketter.

Kontakt os for at høre om vores udvalg i print-engines.

Printer-software

Har du behov for software til at håndtere dine labels, kan du vælge et standard labelprogram fra BarTender eller Codesoft. Begge programmer tilbyder stor fleksibilitet, og kan anvendes som både et stand-alone program til en enkelt PC, eller som en mere kompleks løsning i et Enterprise-miljø.

Kontakt os, for at høre hvilket program der bedst passer til din labelopgave.

 

Label Print Server

Se hvorfor en Label Print Server løsning er en god idé, hvis din virksomhed har behov for central styring af flere etiketdesigns.