Nyheder

Produkttest: Zebra TC26

Produkttest: Zebra TC26

TC26 fra Zebra er kort fortalt en robust smartphone, designet til professionelt brug – til en pris der konkurrerer med forbruger-smartphones.

Du betaler kun for det du har behov for – derfor findes der flere produktvarianter af TC26, med forskellige typer af stregkodescannere og batterier. Du kan også vælge TC21 modellen, som er magen til TC26 – den er bare kun beregnet til arbejde inden for murene og er derfor Wifi-only.

Men vigtigst er nok, at den er mere hårdfør end en forbruger smartphone, den er IP67 certificeret, så den kan både tåle støv og vand. Derudover kan den tabes fra 1,2 meters højde.

Det du skal overveje er, hvad det koster din drift, hver gang en medarbejder ikke kan arbejde, fordi hans udstyr er designet til at ligge i en lomme – ikke til at være i brug på en arbejdsplads.

Med TC26 får du alt det en forbruger-smartphone giver dig – men med mulighed for at tilpasse den til professionelt brug. Det er den første industrielle smartphone, der tilbyder Android 10, så den kan få månedlige sikkerhedsopdateringer og fremtidige Android opdateringer.

TC26 er på hylderne i minimum de næste 3 år og derefter lover Zebra support i yderligere 3 år. Så du kan se investeringen over en periode på op til 6 år.

Se pdf med TC26 produktspecifikationer

Se priser for:

TC26

TC21

Kontakt Christian Clausen, for at høre mere om TC26: christian.clausen@tecsys.com eller 88 33 57 70.

Varekurv
Log ind

No account yet?