Nyheder

PCSYS skifter navn til Tecsys

PCSYS skifter navn til Tecsys

Siden februar 2019 har PCSYS været en del af Tecsys familien, og nu er tiden inde til et navneskifte, der tydeliggør, at firmaernes produkter nu markedsføres internationalt under et fælles navn: Tecsys.

”PCSYS har i Danmark været en ’One stop shop’, hvor vores kunder har kunne få både rådgivning, logistiksoftware, hardware og support. Det har fungeret godt, og det vil også være modellen, vi tager videre ud i det europæiske marked. Nu blot med en stor nordamerikansk partner i ryggen og endnu flere softwareprodukter.” fortæller adm. direktør Klaus Juhl.

For de eksisterende PCSYS kunder betyder navneskiftet ikke andet end, at de skal vænne sig til at høre et nyt navn og se et nyt logo. CVR nummer, adresse, telefonnummer og personale er uændret.

Internationalt miljø

Med hovedkontor i Montreal, Canada, og godt 500 medarbejdere ansat på kontorerne fordelt i USA, Canada, England og Danmark, er det et international miljø PCSYS overgår til.

I Nordamerika er Tecsys især kendt for deres innovative logistikløsninger til sundhedssektoren, hvor de har en stor markedsandel. Men også 3PL og detailbranchen anvender i stor udstrækning Tecsys’ logistikløsninger.

Varekurv
Log ind

No account yet?