Alt fra Anders And til Familie Journalen

Hver uge distribuerer UBD ca. 2 millioner blade/bøger til ca. 7000 forhandlere. Hver forhandler får leveret et antal forskellige blade. De enkelte blade har forskellige størrelser og tykkelser. For at sikre en høj kvalitet i leverancer og undgå dyre fejlleveringer, så har UBD taget 5 avancerede pakkeborde i brug.

Forbedret arbejdsmiljø

Pakkebordene har indbygget 2 gennemløbshylder, hvor bundter med blade fødes ind i en ene ende og blade plukkes og pakkes i den anden ende. Bordene er monteret på et kraftigt hæve/sænke system, så arbejdshøjden kan tilpasses den enkelte medarbejder.

Pick-to-Light

For hver ordre viser en række lysdisplays hvor mange af hver titel forhandleren skal have leveret. Operatøren samler blade og bøger sammen til et bundt. De færdigpakkede bundter vægtkontrolleres med stor nøjagtighed. På denne måde sikres at der ikke kommer en fejlleverance til den enkelte forhandler.

Data giver overblik

Ud over de åbenlyse forbedringer i arbejdsmiljø og reducerede fejl, så opsamler systemet også værdifulde oplysninger som kan anvendes til optimering og som bevis på hvad der er leveret til den enkelte kunde.

Et plukkebord med Pick-to-Light og vægtkontrol er en fleksibel løsning og en overkommelig investering. Dette skal ses i forhold til et fuldautomatisk pakkeanlæg, som kræver store investeringer og mere ensartede produkter.

René Møller Klausen, COO/Driftsdirektør, DKI Logistics

Relaterede kundereferencer

Relaterede produkter