was successfully added to your cart.

Kurv

Windows Mobile og Windows CE Udgår

By februar 5, 2018Generelt, Hardware

Sikkerheden og driften af de produkter, som vi sælger og leverer, er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere om ændringer og opdateringer, som kan have betydning for jeres forretning. Microsofts produktlivscyklus for operativsystemer, som mange mobile computere i øjeblikket har installeret, har længe været End of Life fra Microsoft. Men de to største producenter af dataopsamlingsudstyr, Zebra og Honeywell har haft en aftale med Microsoft om forlænget support med softwarerettelser og nye sikkerhedsopdateringer, da hovedparten af alle håndterminaler netop anvender disse operativsystemer.Men nu nærmer tiden sig hvor også den forlængede support udløber.

 

Windows mobile udgår

 

”Afslutning af support” betyder, at Microsoft vil stoppe med at sende sikkerhedsrettelser og softwareopdateringer. Ethvert firma, der stadig kører Windows-software på deres enheder, vil blive efterladt uden nogen løsning, til at forsvare deres systemer og reparere softwarefejl.

I Tecsys ønsker vi, at gøre vores kunder opmærksomme på denne udløbsdato.Således at det er muligt at forberede sig, og få lagt en strategi for opgradering, som kan bidrage til, at sikre produktiviteten af de mobile computere i fremtiden.

Android tager over

Android tager over. Windows Mobile udgår

De fleste producenter af mobile computere er begyndt, at anvende Android-operativsystemet som deres primære platform. Specielt da Microsoft i slutningen af 2017 meldte ud, at man fremover ikke vil supportere Windows 10 på håndholdte terminaler er det entydigt, at de store producenter satser på Android fra Google fremover.

Anvendes der i dag terminaler med Windows Mobile, bør man overveje ved nykøb, at vælge en Android terminal eller en terminal som kan supportere begge operativsystemer. Så fremtidssikrer man sin investering.

Brugernes private erfaringer med smartphones og tablets gør overgangen nem og enkel, samt giver en brugervenlig oplevelse.

Applikationssoftware

Hvis jeres virksomhed anvender en løsning, som allerede har en Android applikation er skiftet nemt. Hvis I anvender en kundespecifik løsning udviklet til Windows Mobile 6.5, kræver en udskiftning lidt mere.

Tecsys kan tilbyde en løsning. Vi har stor ekspertise i at udvikle mobile løsninger baseret på Android og/eller HTML5.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Niels Ole Dyremose på niels.dyremose@tecsys.com eller ringe på 88 33 57 61.