was successfully added to your cart.

Kurv

Verdens første eksplosionssikre tablet

By september 9, 2015Hardware

Samsung GALAXY tablet –
fra robust brug til eksplosionssikker brug

Tablets har ikke kun vundet indpas i hjemmet, men også i industrien er den store skærm populær. Der er plads til at give et godt overblik og et lækkert brugerinterface at arbejde i. Derfor er mange glade for at Samsung har taget deres velrenommerede tablet serie, Galaxy Tab, og udviklet en model, der er hårdfør nok til at kunne anvendes til arbejdsbrug. Den hårdføre variant hedder Galaxy Tab Active.

Virksomheder der har behov for eksplosionssikkert udstyr, har indtil nu måtte se langt efter en ATEX-certificeret tablet, men det hul i markedet bliver nu lukket af ECOM. ECOM har lanceret verdens første ATEX certificerede tablet, som fås i varianter både til zone 1 og zone 2.

De nye ATEX varianter har den hårdføre Galaxy tab Active under deres eksplosionssikre ydre. Det er en stor fordel, at det er samme tablet, hvis din virksomhed har forskellige sikkerhedszoner, og gerne vil anvende det samme software på tværs af zonerne.

Hos Tecsys har vi mange standardprogrammer, der er optimeret til Android, og dermed også til GALAXY Tab Active. Både vores WMS program og vores mobile software kan uden problemer anvendes på alle GALAXY Tab Active modellerne. Har du behov for specieludviklet software, er vores udviklingsafdeling også klar til at hjælpe med dette. 

Se aktuelle priser i vores webshop:

Ecom Tab-Ex 02 Zone 1

Ecom Tab-Ex 02 Zone 2

ECOM Pad-Ex (Zone 2 og Division 2)

Kontakt Michael Pedersen på e-mail: michael.pedersen@tecsys.com eller på telefon: 88 33 57 34, for at få mere information.