UBD mobil app vejen frem til forbedret effektivitet

Transport Management System. Tecsys TMS mobilløsningen er en app til iOS og Android, som kan anvendes på alle mobiltelefoner. App’en strømliner distributionsprocessen fra pålæsning af biler, til levering og afhentning af varer hos forhandlerne.

”Efter vi har fået app’en, bliver jeg ikke ringet op midt om natten på grund af problemer. Bladene skal jo ud, og det er et must, at forhandlerne har deres varer til tiden”. siger Jens Pedersen, Distributionschef hos UBD.

Visti Christensen har en høj kundetilfredshed

Tecsys har leveret Transport Management System, TMS, til Visti Christensen. Her har deres kunder mulighed for at logge ind og se den aktuelle status på deres kørsler. Det betyder at Visti Christensens kunder kan yde en god kundeservice, da slutkunden kan få svar på spørgsmål vedrørende sin leverance, når de ringer ind.

Ruteoptimeringssoftware fra Tecsys sender en SMS-advisering om leveringstidspunkt udsendes dagen inden leverancen. Dette tidspunkt opdateres løbende, og 30 minutter før levering sendes ny leverings-SMS. For slutkunden betyder denne lille service, at de kan planlægge deres dag bedre. Visti Christensen sikrer, at slutkunden er klar til at tage imod varerne, så droptiden forkortes.

OK har styr på brændstofleverancen

Tecsys har leveret software og mobile computere til mere end 130 tankvogne. Softwareløsningen styrer leverancen ved hjælp af turliste, navigation, fakturering og on-line kommunikation med kontoret.

Læs mere om Ruteoptimering og Flådestyring

“Chaufførernes ture bliver planlagt i et elektronisk ruteplanlægningssystem, som sender kørelisterne til servere på OK’s hovedkontor i Århus og derfra ud til terminalerne i tankvognene via trådløs ISDN”.
Ken Sørensen, OK.