was successfully added to your cart.

Kurv

Voyager 1202g-bf: Trådløs scanning uden batteri

By april 29, 2015Hardware

Voyager 1202g-bf: Trådløs scanning uden batteri

Honeywell har længe arbejdet på en batterifri scanner, og den er nu på markedet. I stedet for et batteri anvender Voyager 1202g-bf super-kondensator teknologi, hvilket er en langt mere miljøvenlig måde at oplade scanneren på. Super-kondensatoren lader fuldt op på 35 sekunder, og kan derefter bruges til op til 100 scanninger, afhængigt af scanningsinterval.

Det gør den perfekt til et brugsmønster, hvor der kun scannes få stregkoder ad gangen, og med pauser imellem scanningerne, så scanneren kan nå at lade op. Det kunne for eksempel være på et kontor eller i detailhandel. Den vil også fungere godt som en ekstra scanner ved et kasseapparat, hvor man scanner de fleste varer på sin stationære scanner, men har behov for at bruge en håndscanner til varer i indkøbskurven eller til store varer på varebåndet. Rækkevidden på scanneren er 10 meter væk fra basen. Scanningskvaliteten er som de tidligere Voyagerscannere meget høj, og kan scanne stregkoder, der er utydelige eller lettere beskadiget.

Scanneren er meget let, grundet det manglende batteri, og vejer kun 160 gram. Skulle du alligevel lægge scanneren fra dig, kan du med pager funktionen få den til at lyse og bippe, så du kan finde den igen.

Vi kan tilbyde en intropris på et kit med scanner, oplader og USB kabel for tilslutning af lader/dock til 1.775 kr. ekskl. moms.

Vil du høre mere om håndscannere eller teste Voyager 1202g-bf, vil Michael Pedersen meget gerne vejlede dig. Ring til ham på tlf: 88 33 57 34 eller skriv på mail: michael.pedersen@tecsys.com.