was successfully added to your cart.

Kurv

Tak for et godt seminar

Vi havde fornøjelsen af at underholde 40 deltagere til vores seminar om mobile løsninger. Det blev afholdt i Fredericia onsdag d. 3. juni. Deltagerne fik en gennemgang af Tecsys Mobile, som er vores modulbaserede transport system. Derefter gik Rapidis i dybden med hvordan ruteoptimering fungerer. Ulrik Havsager delte af sin store viden, om hvad man skal være opmærksom på, når man vælger mobile terminaler til sine biler. Dette fulgte Zebra godt op på, ved at have en stand med terminaler i frokostpausen, hvor mange deltagere udnyttede chancen til at prøve terminalerne.

Efter pausen fik vi demonstreret den mobile løsning af Niels Ole Dyremose, som er teamleder for softwareafdelingen. SuperGros fortalte om deres erfaring med at implementere Tecsys Mobile, og hvordan det lykkedes for dem at involvere chaufførerne som ambassadører for løsningen.

Nåede du ikke med til seminaret, men er interesseret i at få en demonstration af Tecsys Mobile, kan du blot kontakte Peter Siggaard-Andersen på e-mail eller på tlf: 88 33 57 35.