Hardwareservice og reparation

Tecsys har autoriserede serviceteknikere til Honeywell, Zebra, Toshiba m.fl.

Reparation af printere, håndterminaler, m.m.

Tecsys har eget værksted med serviceteknikere der er certificerede reparatører af Honeywell (Intermec), Zebra (Motorola) og Toshiba hardware. For at kunne være hurtigt til stede i din virksomhed, har vi både ansat serviceteknikere på vores kontorer i København og Århus. Herfra kan de hurtigt være til stede i hele landet, og sørge for at din hardware hurtigt bliver repareret eller udskiftet.

Når din printer, håndterminal eller stregkodescanner er ude af drift betyder det en medarbejder der ikke kan udføre sit arbejde. Det giver utilfredse kunder der ikke kan få den ydelse de forventer, og i sidste ende betyder det færre penge på bundlinjen.

Du kan vælge forskellige serviceløsninger, som vi beskriver her på siden.

Få rådgivning

Kontakt Lars Brieghel og tal med ham om serviceaftaler.

icon-mail88 33 57 41

Serviceaftale

Den mest populære løsning er en fast serviceaftale. Det minder om en forsikring, hvor du betaler et fast beløb hvert år, for at kunne sende din hardware til reparation, når der opstår et problem. Ud over serviceaftalen, betaler du kun for sliddele, som skal bruges til at reparere din hardware.

Denne løsning sikrer dig et fast budget, som du kan afsætte til reparation, og dermed slipper du for uforudsete udgifter til din hardware.

Du kan både tegne serviceaftaler på terminaler og printere.

SWAP-aftale

Lidt i stil med en lånebil, kan du vælge at tegne en SWAP-aftale til dit hardware. Vi sørger i så fald for at have en eksakt kopi liggende, klar med opdateret software, som du får sendt ud så snart der bliver indrapporteret et hardware-problem. Det minimerer den nedetid du får som følge af hardware-reparationer.

Værksted

Reparation af printere, håndterminaler, hårdføre smartphones/tablets og lignende. Du kan anvende os på lige fod med ethvert andet type værksted. Det er ikke nødvendigt af have en speciel aftale. Hvis du foretrækker at betale, når problemet opstår, fungerer vi blot som et værksted, hvor du får en regning for forbrugt tid og reservedele.