SOTI Mobicontrol

Få styr på din virksomheds mobile enheder.

SOTI Mobicontrol

SOTI’s prisvindende Mobile Device Management løsning kan strømline din mobile løsning ved hjælp af funktioner som real-time fjernstyring, helpdesk muligheder, avanceret sikkerhed, sporing og GPS på verdensplan, alarmer og meget mere.

Stadig flere virksomheder anvender håndterminaler til mange forskellige typer mobile arbejdsopgaver der ofte er fordelt på flere lokationer i Danmark eller internationalt. For at sikre at de enkelte terminaler fungerer optimalt og for at kunne afhjælpe problemer centralt fra kontoret anvendes SOTI Mobicontrol.

Med SOTI Mobicontrol kan du fra kontoret få adgang til at overtage styringen af terminalen, så du kan hjælpe medarbejdere med et problem. Du kan også opdatere software på alle terminaler centralt, så du ikke risikerer at enkelte terminaler mangler en opdatering.

Få rådgivning

Kontakt Michael Pedersen og tal med ham om SOTI Mobicontrol.

icon-mail88 33 57 34

Funktioner

SOTI MobiControl er det mest omfattende Mobile Device Management værktøj tilgængelig på markedet, med en lang række værdifulde funktioner, bl.a.:

– Sikkerhed: Lås for muligheden for at brugeren kan ændre i konfigurationer eller slette data. Dette giver også mulighed for at fjerne software og data fra en håndterminal, hvis den bliver tabt eller en leverandør ikke længere skal have adgang til bestemte kundedata

-Distribution af programmer og data fra centralt hold

-Konfigurationsindstillinger, f.eks. for stregkodescanneren

-Fjernsupport: Overtag skærmen og hjælp brugeren

SOTI eksperter

Tecsys er autoriseret SOTI-forhandler. Vi har flere certificerede teknikere og har opnået erfaring med SOTI Mobicontrol fra flere store kundeprojekter.

Når du taler med din SOTI Mobicontrol tekniker hos Tecsys, er du garanteret en kompetent rådgivning.

FK

Kundereference: FK Distribution

Da FK distribution stod over for at skulle udskifte alle terminaler, valgte de også at få installeret SOTI Mobicontrol. Det har givet en stor besparelse i IT vedligeholdelse.