was successfully added to your cart.

Kurv

Seminar: Label Print Server hos Danfoss

lps_seminar

Undgå at få fejlmærkede produkter retur

Opskriften lyder simpel: Sørg for, at ingen varer forlader produktionen uden korrekt mærkning! Det kan, som mange andre problemer, heldigvis afhjælpes ved hjælp af software.

Danfoss har tidligt indført en høj kvalitetskontrol med varemærkning, der sikrer at alle labels og mærkater styres centralt. Det giver et samlet overblik over virksomhedens labels og gør det nemt at udrulle ændringer, uanset om labels udskrives i Denmark, Mexico eller i Kina. Danfoss har et mål om at udskrive labels on demand, dvs. at labels bliver udskrevet så tæt på processen som muligt, når den skal bruges og i det antal den skal bruges. De undgår derved at have rester af printede labels liggende som evt. ville kunne blive påsat forkerte produkter og emballage.

Tecsys Label Print Server

Danfoss valgte at implementere Tecsys Label Print Server, da det gav det ønskede overblik og et godt niveau for kvalitetssikring. Systemet sørger for at der anvendes så få templates som muligt, hvilket giver et godt overblik. Dynamisk data hentes fra de relevante kilder: Data fra ERP-systemet og grafik fra systemets database, hvilket muliggør nem udskiftning af faresymboler eller logoer. På den måde sikres det, at etiketterne altid indeholder den korrekte information.

Gratis seminar om varemærkning hos Danfoss

Til vores seminar d. 28. juni vil du lære, hvordan Danfoss håndterer udfordringer i forbindelse med mærkning. Du vil se Danfoss’ produktionsmiljø og høre mere om labelsystemet Tecsys Label Print Server.

Vi byder på kaffe, vand og sandwich til det gratis seminar.

Hent programmet, og tilmeld dig her.

Sted

Danfoss Nordborg
Nordborgvej 81
6430 Nordborg

Se på kort:
Danfoss Nordborg