was successfully added to your cart.

Kurv

Ny truckterminal i Thor VM serien

Ny truckterminal i Thor VM serien

Honeywell har sendt en storebror til deres Thor VM1 og VM2 på truckterminal-markedet, som følger samme navnestruktur: Thor VM3.

Ligesom de tidligere VM versioner, har VM3 Smart Dock, hvor selve terminalen kan klikkes af docken. Det er brugbart, når en truck eller stabler skal til opladning. Du kan blot klikke terminalen af, og benytte den på en anden truck. Terminalerne har et indbygget batteri, så det er ikke nødvendigt at genstarte programmet efter en flytning. Batteriet betyder også, at terminalen kan klikkes ud af docken til korte opgaver på gulvet.

Større skærm

Den nye truckterminal har en større skærm end de forgående versioner, på 12,1”, hvilket giver en skærmopløsning på 1024×768. Thor VM3 kan håndtere en bred vifte af Windows styresystemer: WEC 7 (Windows Embedded Compact 7, tidligere kaldt Windows CE), WES 7 (Windows Embedded Standard), Windows 7 eller Windows Embedded 8.1 Industry Pro.
Terminalen er desuden meget hårdfør, certificeret til IP66 brug. Den er testet til at kunne klare de mange stød, der kommer på et lager, og så fungerer den i temperaturer mellem minus 30 grader til plus 50 grader. I forhold til dens lillebror, VM2, er det en opgradering på kuldefølsomhed, som tidligere hed minus 20 grader.

VM3 har en desuden et udskifteligt frontpanel, så du kan have ekstra liggende, til en hurtig reparation, den dag uheldet er ude.

Kontakt Michael Pedersen på 88 33 57 34 eller michael.pedersen@tecsys.com for at høre mere om truckterminaler.