was successfully added to your cart.

Kurv

Ny robust PDA: TC75

Ny robust PDA: TC75

Inspireret af de meget brugervenlige forbruger-smartphones, har Zebra udviklet super-robuste terminaler, der tager det bedste fra begge verdener. I februar 2014 lancerede de TC55, som senere i 2014 blev fulgt op af TC70 og nu udvides produktfamilien endnu en gang med lanceringen af TC75.

Terminalerne er alle produceret til arbejdsbrug, de har indbyggede scannere, høj batterilevetid og robust Corning Gorilla glas. Der er dog stor forskel på de tre terminaler.

Du kan få et overblik over, hvad du får med til hver af de tre terminaler her:

tabel_black
Klik for stort billede.

Som det fremgår af oversigten, er TC55, med sine 220 gram, den mest handy terminal. Den er også mindre hårdfør, og dermed mest optimal til medarbejdere, der ikke har behov for at have den så meget ude af holderen. Har du behov for noget mere robust, eller ønsker du en større skærm, så bør du overveje TC70 eller TC75.

TC70 og TC75 er identiske, bortset fra at TC75 kan modtage data fra det mobile netværk. TC70 er altså beregnet til brug i en bygning, hvor der findes trådløst netværk, mens TC75 er tiltænkt medarbejdere der er på farten.

Vil du høre mere om hårdføre PDA’er eller teste en af de tre modeller, vil Michael Pedersen meget gerne vejlede dig. Ring til ham på tlf: 88 33 57 34 eller send en e-mail.