Nyheder

Webinar: Vi printer fremtiden

Webinar: Vi printer fremtiden

Kom med til et spændende webinar, hvor du bliver inspireret til at opnå højere produktivitet og sikkerhed med jeres printere.

De fleste virksomheder ejer et stort antal printere. Der printes labels til varer, prismærkning og fragt i millionvis hver dag. Det sker ofte uden særlig opmærksomhed, men ofte kan der optimeres på den del af processen. Der kan købes nye, mere effektive, printere, I kan udnytte software til at lette administrationen med virksomhedens printere eller I kan ensrette og styre labeldesignet, uanset hvilken geografisk placering printerne har.

Til dette webinar den 17. november kl. 14:30 får du på en time gennemgået følgende emner:

Kl 14:30-14:50: LPS (Labelprint software)
LPS anvendes af Salling Group og mange store produktionsvirksomheder, for at opnå høj printhastighed, sikkerhed for ensartethed og nem administration af virksomhedens labels.

Kl. 14:50-15:20: Paneldiskussion om fremtidens printerløsning (Honeywell+SOTI)
Honeywell og SOTI medbringer de seneste printerinnovationer og fortæller hvordan de ser fremtidens printere og administrationen af disse. Der fortælles også om sikkerhedsrisici ved at have gammel firmware på sine printere. Paneldiskussionen er på engelsk.

Paneldeltagere: Simon Crofts,  Print Specialist – Northern Europe, Honeywell & Samuel Griffiths, Team Lead, Sales Engineering, SOTI.

Varekurv
Log ind

No account yet?