Nyheder

Ny direktør for Tecsys Danmark

Ny direktør for Tecsys Danmark

Vagtskifte hos Tecsys

Efter tredive år ved roret for det selskab, Klaus Juhl stiftede sammen med Henrik Eriksen, er det blevet tid til en lille rokade i ledelsen. Klaus Juhl indtræder som bestyrelsesformand for Tecsys A/S og overlader direktørstolen til Martin Wulff, tidligere salgschef hos Tecsys. Henrik Eriksen er fortsat IT chef hos Tecsys.

”Det er en spændende tid at overtage styrepinden i. Coronaepidemien har gjort det svært for mange virksomheder i verden, men det har også givet nye muligheder. Vi arbejder i supply chain branchen, og her har der været yderligere behov for at levere sine varer så effektivt som muligt, da mange har fået lagt deres salg online eller implementeret click and collect. Det har vi kunne hjælpe dem med, og vil fortsat gøre vores bedste, for at bidrage med nye produkter, der passer til den virkelighed, vi lever i.” Fortæller Martin Wulff.

I sin nye rolle som bestyrelsesformand vil Klaus fortsat være involveret som en rådgivende kapacitet til Tecsys, så helt slipper han ikke den virksomhed, som han var medstifter af i 1990 som ung nyuddannet civilingeniør fra DTU.

Klaus Juhl fortæller: ”Da vi stiftede PCSYS var det med fokus på at levere gode tekniske produkter og yde en god service til vores kunder. Den opskrift har fungeret godt, og vil fortsat kendetegne Tecsys. Vi har altid set medarbejdere som virksomhedens vigtigste ressource og haft som motto, at det skulle være sjovt at gå på arbejde. Vi har, måske derfor, medarbejdere, der har fejret både 20 og 25 års jubilæum hos os. Nu har jeg privilegiet af at kunne overdrage den daglige ledelse til en dygtig mand med en kompetent organisation i ryggen, og vil fortsat være med på sidelinjen.”

Igennem de sidste 30 år er PCSYS vokset til at være en vigtig softwarevirksomhed inden for logistikmarkedet. Det fik Tecsys i Canada øje på, da de i 2019 var på udkig efter en solid virksomhed i Europa, der kunne bane vejen for en ekspansion til Europa. PCSYS skiftede navn til Tecsys for et år siden, og er i dag en naturlig del af den internationale organisation Tecsys Inc. Det danskudviklede WMS7 er på vej ud til de første nordamerikanske kunder, ligesom de canadisk udviklede softwareprodukter også er kommet til Europa.

Tecsys A/S kom ud af regnskabsåret 2020 med en bruttofortjeneste på 37,8 mio. kr. og et resultat på 12,9 mio. kr. før skat.

Varekurv
Log ind

No account yet?