Mobility Edge fra Honeywell

Ny teknologi, der giver dig op til 10 års levetid på dine terminaler.

Hvad er Mobility Edge fra Honeywell?

Honeywell har undersøgt markedet for terminaler til lager og logistik. De har spurgt: Hvad ønsker virksomhederne sig ved anskaffelse af nye terminaler? I den forbindelse har Honeywell identificeret tre krav, som de imødekommer med en ny teknologi: Mobility Edge.

 1. Implementering: Nemt at installere software
 2. Ydelse: Hurtigere terminaler
 3. Livscyklus: Sikrere og lang levetid

Med Mobility Edge giver Honeywell dig op til 10 års levetid på dine terminaler. Desuden gør den nye teknologi det nemt at implementere og vedligeholde softwareapplikationer.

Mobility Edge er en teknologisk platform, som består af både software og hardware. Det er et nyt chipsæt indbygget i nye terminaler. Mobility Edge sikrer, at du kan udvikle softwareapplikationer og udrulle software på tværs af terminaltyper. De kan have forskellige skærmbilledestørrelser, tastatur og forskellige versioner af Android.

Honeywell har forstået, at den teknologiske udvikling går meget hurtigt. I fremtiden vil du have flere forskellige versioner af mobile terminaler. Mobility Edge er Honeywells svar på denne udfordring. Med Mobility Edge får du en enkel og sikker måde at vedligeholde terminaler og udrulle ny software både på nye og fremtidige terminaler.

Bestil en demonstration

Michael Pedersen er klar til at hjælpe dig.

icon-mail88 33 57 34

Tilmeld nyhedsbrev

Mobility Edge CT40

Oplev Mobility Edge hos Tecsys

Tecsys tilbyder dig en praktisk gennemgang af Mobility Edge. Ring eller skriv til Tecsys. Vi tilbyder et uforpligtende møde eller telefonsamtale, hvor du kan høre mere om fordelene ved Mobility Edge:

 • Du får en forståelse af, hvilke hardware og softwareløsninger du vil møde i den nærmeste fremtid.
 • Du får en forklaring på, hvordan det imødekommer din organisations krav til robusthed, sikkerhed, produktivitet og ikke mindst økonomi.
 • Du får en demonstration af, hvordan du kan konfigurere din nye hardware og software for at få en sikker og hurtig udrulning af din nye softwareapplikation.

Mobility Edge fremtidssikrer dine terminaler de næste ca. 10 år

Den grundlæggende udfordring som Mobility Edge løser er, at den forener alle håndterminaler på tværs af formfaktor, netværksforbindelser og forskellige versioner af Android.

Der ses en kraftig vækst inden for brugen af mobilterminaler til lager og til mobile medarbejdere. Denne udvikling kræver, at forskellige medarbejderfunktioner har terminaler med forskellige formfaktorer, for at lette deres daglige arbejde. Det betyder, at du inden for kort tid kan risikere at have mange forskellige terminaler, som du skal vedligeholde nu og i fremtiden.

De mange terminaler giver nye udfordringer for især IT afdelingen, der skal vedligeholde og opgradere softwaren på mange terminaltyper. Softwareudviklerne har samme udfordringer. De skal vedligeholde forskellige softwareapplikationer, på forskellige hardwareplatforme, som samtidig har forskellige versioner af Android. Hertil kommer den individuelle konfiguration af den indbygget stregkodelæser og vedligeholdelse af sikker kommunikation til og fra terminalerne.

CN80 med Mobility Edge er fremtidssikret
Mobility Edge til alle platforme

Mobility Edge leverer en platform til alle terminaler

Mobility Edge er en gennemtænkt platform, der er baseret på den nyeste teknologi, skabt i samarbejde med Qualcomm og Googles operativsystem, Android. Qualcomm har leveret et nyt chipsæt, som nu er standard i alle nye terminaler fra Honeywell. Det nye chipsæt understøtter Mobility Edge. Mobility Edge leverer en samlet platform, hvorfra du kan opgradere, vedligeholde og konfigurere alle dine terminaler. Set over en 10 årig periode vil du få forskellige terminaler, som konstant bliver bedre. Derfor risikerer du at skulle vedligeholde et stort udvalg af modeller. Det er her, du får gavn af Mobility Edge.

Én certificering og du er klar til udrulning af din app

Når din softwareapplikation er certificeret gennem Android, kan den implementeres på tværs af alle terminaler. Alternativet er en langsommelig tilpasning af din software til forskellige terminaltyper og flere valideringsprocesser gennem Android.

En certificering på tværs af terminaler – Mobility Edge

Hurtig implementering og udrulning af din software

Har du brug for nye terminaler og har du brug for dem hurtigt, så er Mobility Edge svaret. Med den nye teknologi har du en ensartet måde at opsætte dine nye terminaler på. Alternativet er en individuel opsætning og konfiguration af software på tværs af de forskellige terminaler. Det er både tidskrævende og dyrt.

Sikkerhed og support

Mobility Edge tilbyder en udvidet sikkerhed på tværs af terminaler. F.eks. kan medarbejdere, med stor sikkerhed, udveksle data og kommunikere på terminalerne. Forklaringen er, at du kan sikkerhedsopdatere dine terminaler. Mobility Edge omfatter Androidsupport i fem generationer – fra N til R. Derfor har du en beskyttelse helt frem til ca. 2025. Det giver dig den bedste investering og laveste TCO: Total Cost of Ownership.

Forstå Mobility Edge – få en demonstration

Kom og forstå Mobility Edge

Mobility Edge skal opleves. Har du lyst til at vide, hvordan du sparer tid og penge, så kom og hør mere. Du skal se, hvor enkelt det er at udrulle og vedligeholde softwaren på de nye Honeywell terminaler. På den måde får du en god forståelse for, hvorfor din virksomhed skal investere i fremtidens mobile teknologi.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til Tecsys og få en uforpligtende demonstration.

  Skal vi ringe dig op?

  Bestil en demonstration af Honeywell-terminaler med Mobility Edge.


   Send os en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.   Honeywell Dolphin CN80

   CN80 Honeywell Mobility Edge

   Dolphin CN80 er den nyeste version af Honeywells ultra holdbare mobile håndterminal. Den indeholder den nyeste teknologi og anvendes typisk til logistikopgaver og field mobile medarbejder.

   • Integreret tastatur og stor touchskærm
   • Lang batterilevetid
   • Mobility Edge

   Honeywell Dolphin CT60

   CT60 Honeywell Mobility Edge

   Dolphin CT60 er lille og kompakt, dog med stor skærm. Håndterminalen er yderst robust og kan tåle regn og støv.

   • Android-operativsystemet version N
   • Kraftig processer fra Qualcomm Snapdragon
   • Mobility Edge

   Honeywell Dolphin CT40

   Dolphin CT40 er designet til detailhandlen.

   • Et smalt og ergonomisk design
   • Meget robust
   • Mobility Edge