Lagerstyring

Optimering med multipluk, Pick by Voice eller Put to Light? Vi rådgiver gerne om mulighederne.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

Effektiv lagerstyring

Tecsys leverer rådgivning, software og hardware inden for lagerstyring. Det har vi gjort i 25 år, og det gør os til en god sparringspartner – også for din virksomhed.

For at holde styr på varerne på jeres lager, er det nødvendigt med et godt lagerstyringssystem, et WMS (Warehouse Management system). Tecsys WMS7 tilpasses jeres specifikke behov, og kan naturligvis integreres med jeres ERP eller shop-system.

Har I allerede et WMS, men søger rådgivning til at få det hele til at tale sammen, eller overvejer om Voicepicking eller pick-by-light kunne være en idé for jer, så kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Få rådgivning

Peter Siggaard Andersen er ekspert i software til lagerstyring.

icon-mail88 33 57 35

Bestil online WMS7-demo

Se hvordan Tecsys WMS7 fungerer

Tecsys WMS7

Tecsys WMS7 er vores egetudviklede Warehouse Management System til lagerstyring. Systemet giver fuldautomatisk lagerstyring, som optimerer alle arbejdsgange på lageret. Dermed opnår du:

– Højere lagerproduktivitet
– Optimeret pluk med multipluk-algoritme
– Kortere ekspeditionstid på ordrer
– Sikker identifikation af varer
– FIFO og batchstyring
– Reduceret antal fejlpluk
– Reduceret lagerbinding
– Korrekt håndtering af varer
– Forbedret kundetilfredshed

WMS til Webshop

WMS7 er et populært valg til webshops. Med WMS7 effektiviserer du arbejdsgangene på dit lager, og sikrer dine kunder en korrekt og hurtig levering af varerne. Vi plejer at kunne effektivisere lageret med 30-40 %, men ofte er gevinsten i form af øget kundetilfredshed den vigtigste.

Stemmestyret pluk

Tecsys tilbyder en ”Pick by Voice” løsning, hvor medarbejderen via headset gennemfører plukningen uden brug af lister og traditionelle datafangstmetoder. Med begge hænder frie til at plukke varerne, kan lagermedarbejdere operere mere effektivt og opleve forbedrede arbejdsgange.

Lysstyret pluk

Tecsys tilbyder to typer af lysstyrede plukkemetoder:

Pick-to-Light er en papirløs plukketeknik, som giver øget produktivitet og præcision i dit warehouse og distributionscenter. Pick-to-Light er anerkendt som den hurtigste operatørbaserede plukkemetode, når man skal plukke mindre enheder i zonepluk.

Put-to-Light minder om Pick-to-Light, men her plukkes flere ordrer på samme tid ved hjælp af af plukkevogn med lamper. Put-to-Light øger produktivitet og præcision i dit warehouse og distributionscenter.

Hardware til lagerstyring

Uanset om din software er fra Tecsys eller en anden leverandør, kan vi sørge for hardware og service. Hos os finder du stregkodescannere, håndterminaler, labelprintere, truckterminaler – alt hvad du behøver til styring af dit lager.

Kundereferencer

Illums Bolighus

Tecsys WMS styrer lageret for Illums Bolighus

Illums Bolighus ønskede at indføre et WMS for at forbedre kundeoplevelsen i deres webshop, ved at give et bedre overblik over beholdningerne i butikkerne. Samtidig har man fået optimeret pluk og pakning, så on-line handlen fremover kan skaleres til højsæsonen og fremtidig vækst i e-handel.

Nomeco

Nomeco har valgt en Put-to-Light løsning

“Plukkevogn med Put-to-Light er en effektiv og sikker plukkemetode. Det er selvsagt meget sværere at lave fejl. Og for os betyder det meget, at kunderne får en god service. Alt i alt er vi meget glade for løsningen.”

Thomas de Krak
Proceskonsulent
Nomeco A/S

UBD

UBD har valgt en Pick-to-Light løsning

For hver ordre viser en række lysdisplays, hvor mange af hver titel forhandleren skal have leveret. Operatøren samler blade og bøger sammen til et bundt. De færdigpakkede bundter vægtkontrolleres med stor nøjagtighed.

Prime Cargo

Tecsys WMS styrer lageret hos Prime Cargo

Den Koldingbaserede logistikleverandør har igennem de seneste år udviklet og strømlinet et logistikkoncept som i princippet klarer alt lige fra afhentning af varer hos producenten til levering af de enkelte produkter ved døren hos slutkunderne. Gaveindpakning og effektiv håndtering af returvarer sikrer slutkunderne en god service.