Label Print Server

Central styring af etiketter og dokumenter

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

Tecsys Label Print Server

Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige etiketterne med den korrekte data og de nyeste grafikfiler. Det bliver enkelt at udskifte faresymboler eller varemærker, og muliggør landespecifikke eller kundespecifikke etiketter.

Har virksomheden mange forskellige typer printere, sørger Tecsys LPS for ensartethed, uanset hvilken printer der udskrives på. Kort sagt er Tecsys Label Print Server bindeleddet mellem varedata og etiketprintere.

Download brochure

Få rådgivning

Martin Wulff er ekspert i labelsystemer.

icon-mail88 33 57 31

Hvad er en Label Print Server?

En Label Print Server er en avanceret version af det labelsoftware, du måske har prøvet tidligere. Mange af vores kunder har brugt BarTender eller Codesoft, som vi i øvrigt også forhandler, men har manglet nogle funktioner, og har derfor valgt en mere avanceret løsning. Kunder der allerede har BarTender eller Codesoft vil have let ved at foretage skiftet til Tecsys LPS, da både eksisterende labelskabeloner bæres nemt over og interfacet er velkendt. Dermed sker skiftet til labelserveren gnidningsfrit og hurtigt.

Kort fortalt, er en Label Print Server blot et dynamisk skabelonkatalog, som kan udskrive på en bred vifte af printere med et ensartet resultat. Du kan oprette etiketter og dokumenter op til A4 størrelse, og berige skabelonerne med de informationer, du har behov for at få vist. Informationerne kan bestå af grafikfiler, tekst og tal. De kan indsamles fra alle digitale kilder, så informationen der bliver printet altid er opdateret. Du kan vælge at have grafikfiler liggende på en filserver, du kan indhente produktdata fra SAP eller et andet system, og du kan naturligvis redigere direkte i Tecsys LPS brugervenlige interface.

Hvordan anvendes Tecsys LPS?

Når du har alle dine skabeloner klar i Tecsys LPS, er der flere måder, du kan sende skabelonerne til udskrift. Du kan naturligvis gøre det direkte i Tecsys LPS interfacet, men mange virksomheder vælger at implementere udskriftfunktionen i deres eksisterende systemer, så arbejdsgangen bliver så nem som mulig. Det er muligt at printe direkte fra SAP, WMS eller andre systemer. Du kan også vælge at implementere funktionen i det software, der vises i en håndterminal eller en truckterminal, så der kan bestilles etiketter direkte fra varemodtagelsen.

Etiketterne/dokumenterne udskrives på de printere, der er implementeret i Tecsys LPS. De forskellige skabeloner kan have et præference for valg af printer, hvis de skal udskrives til en bestemt afdeling.

Se film om Label Print Server

Hvordan kommer jeg i gang med Label Print Server?

Vi tilbyder en workshop, hvor vores eksperter deltager sammen med de personer der håndterer virksomhedens opsætning af etiketter og kender til de forskellige krav til udskrift. Det kan være din virksomheds IT chef, din produktionsleder og/eller en ansvarlig for kvalitetssikring. Til workshoppen afklares hvad der skal integreres for at skabe de ønskede etiketter og dokumenter. Efter workshoppen tager vi en dialog omkring den bedste arbejdsgang, for at nå hen til målet. Vi starter altid et projekt med at skitsere løsningen, så vi sammen skaber et komplet billede af, hvilke systemer der skal indhentes data fra, for at producere de ønskede print. Derefter udarbejder vi et budget for udvikling og implementering samt en komplet tidsplan for projektet.

Hvad kræver det at køre Tecsys LPS?

Label Print Serveren skal installeres på en Microsoft SQL server. Vi kan hjælpe med indkøb af server og installationen.

Teknisk beskrivelse

  • Serverbaseret applikationer udarbejdet i C++ og C#
  • Windows Server 2008+
  • Administrationapplikation Windows 7+
  • SQL Server 2008+
  • Designværktøjer: CodeSoft 10+, BarTender 10+
  • Dataserver kan operere med primær og sekundære databaser. Muliggør automatisk skift ved evt. nedbrud af SQL server
  • Flere servere giver mulighed for Load Balance af printjob

Kundereferencer

Aqua

Aqua d’or har 100% styr på pallemærkningen

Når Aqua d’or leverer paller med vandflasker, skal palleetiketterne opfylde kravene fra dagligvarehandlen. Dagligvarehandlen stiller høje krav til standardisering af pallemærkningen.

Tecsys har udviklet mærkningssystemet og anvender Tecsys Label Print Server til at styre processen. Printserveren kommunikerer med print and apply maskinerne, stregkodelæsere og banesystemet.

Kaos eller korrekt mærkning?

Forkert mærkning i produktion koster uhyrlige summer. Kompleksiteten stiger yderligere for Danfoss, når etiketter i Nordborg skal harmoniseres med dem, der bruges på fabrikken i Mexico.

Tecsys har udviklet etiketløsningen og Tecsys Label Print Server anvendes til at skabe overblik over de mange etiketter.