Sikker produktivitet hos FK Distribution

FK Distribution byttede deres stregkodeterminaler og fik et stabilt trådløst netværk. FK Distribution pakker de kendte reklamer som bliver omdelt til husstande. FK Distribution leverer til 2,2 millioner hustande, to gange om ugen. Hver dag ankommer store lastvogne med paller. Pallerne bliver varemodtaget og herefter skal de enkelte reklamer pakkes i bundter og sorteres til forskellige byer, således at f.eks. Super Brugsen i Vejle får omdelt deres reklamer i byen.

Det er en kæmpe logistikproces, der naturligvis kræver at de enkelte paller er stregkodemærket og at der anvendes stregkodeterminaler. Men FK Distribution havde problemer med de trådløse terminaler til stregkodelæsning. De var ustabile. Det betød at IT supporter Jesper Hjort Christensen tit måtte starte sin bil og køre den lange vej fra Århus til Tåstrup for at reparere terminaler, uddanne brugere og tilse det trådløse netværk.

“På et tidspunkt blev det for kritisk. Det resulterede i at stregkodeterminalerne kun blev anvendt af varemodtagelsen. Pluk og pak blev foretaget manuelt og lokationerne blevet indtastet på almindelige PC’ere. Det var ikke en holdbar situation, da der ikke må ske fejl i indtastningen og arbejdsgangen blev meget langsom. Derfor besluttede vi at kontakte Tecsys. De vurderede at den bedste beslutning var, at udskifte de gamle stregkodeterminaler og vores WIFI netværk.”

FK Distribution fik en trade-in aftale og solgte alle deres gamle terminaler til Tecsys. Det blev til en god byttehandel, hvor Tecsys leverede 42 nye stregkodeterminaler fra Intermec og et nyt Motorola WIFI system.

“Vi har valgt at købe Intermec CK71 terminaler. De er stabile og har lang batteritid. De gamle terminaler kunne i gennemsnit kun køre i 4 timer, hvorimod de nye kan køre i 20 til 36 timer på en opladning” siger Jesper Hjort Christensen.

“I dag kører jeg ikke længere til Tåstrup for at tilse terminalerne. Vi har fået installeret device management software, hvor jeg kan opdatere terminalerne online. Før havde vi også et device management software system, men leverandøren havde ikke kompetence til at programmere softwaren. I dag anvender vi et system som hedder Soti og det fungerer perfekt. Hos Tecsys fik vi et 100% nøgleklart system, som har virket fra første dag.” Afslutter en glad og meget travl IT supporter, Jesper Hjort Christensen.