Nye stregkodeterminaler giver FK Distribution sikker produktivitet

FK Distribution byttede deres stregkodeterminaler og fik et stabilt trådløst netværk. FK Distribution pakker de kendte reklamer som bliver omdelt til husstande. FK Distribution leverer til 2,2 millioner hustande, to gange om ugen.

FK Distribution fik en trade-in aftale og solgte alle deres gamle terminaler til Tecsys. Det blev til en god byttehandel, hvor Tecsys leverede 42 nye stregkodeterminaler fra Intermec og et nyt Motorola WIFI system.

Tecsys WMS styrer lageret i Hongkong

Kopenhagen Fur satser på det Kinesiske marked. For at komme helt tæt på kunderne har Kopenhagen Fur besluttet, at etablere et fremskudt lager med skind i Hongkong. Verdensmarkedspriserne på skind bliver fastsat i Danmark. På bare 4 dage blev der i februar i år omsat 4,3 mio. minkskind og en omsætning på ikke mindre end 1,8 mia. kr.

“Jeg er meget glad for vores beslutning. Vi genanvender vores investering, men det vigtigste er, at alle funktioner er gennemprøvet. Vi skulle ikke igennem en kostbar nyetablering. Lageret kan køre fra første dag.”

 

Bedre overblik på lageret hos SEAS-NVE

SEAS-NVE valgte at investere i CK3 håndterminaler, CV30 truckterminaler og tilhørende labelprintere – alt sammen hardware fra Intermec.

“Vi valgte SAP ITS Mobile fordi det gav os mulighed for at koble den mobile hardware op mod SAP uden brug af middleware, så vi kun har ét system som skal vedligeholdes.”

SAP konsulent
Jens Sabroe Pedersen
SEAS-NVE