was successfully added to your cart.

Kurv

Test af full range scanner

By november 12, 2015Hardware, Webshop

Vi har testet Honeywells nye trådløse stregkodescanner: Granit 1981i.

Granitscanneren er hårdfør og kan tåle at blive tabt fra 2 meters højde på cementgulv. Den har mange spændende features:Laserspotsigte,pager-knap,trådløs dataoverførsel til cradle,lang batterilevetid og meget enkel skift af batteri.

Granitscanneren er en 2D scanner, så du kan både læse 1D koder, men er også fremtidssikret, efterhånden som 2D koderne vinder mere frem. Der hvor den virkelig udmærker sig, er på dens scanningsrange. Det er en full range scanner, der kan scanne fra meget kort afstand og helt op til 16 meter.

Ofte har full range scannere svært ved at læse i samme hastighed, som scannere der er produceret til at læse fra en bestemt afstand. Vi besluttede derfor at sætte Granitscanneren på en test, for at se hvordan den klarer scanning i kort afstand og op til 16 meters afstand. Vi droptester den også fra 2 meters højde ned på cementgulv.

Kontakt Michael Pedersen, hvis du er interesseret i Honeywell Granit1981i. Han kan nås på e-mail: michael.pedersen@tecsys.com og tlf: 88 33 57 34.