was successfully added to your cart.

Kurv

Flytbar truckterminal gør det nemt at dele

Thor VM2

Thor er den nye truckterminal fra Honeywell. Den er flytbar og kan deles imellem flere køretøjer. Thor VM2 er udstyret med en smart dock. På 1 sekund kan du klikke skærmen fra docken, og montere den på en anden truck med en smart dock. Dette er en fordel, hvis du har truck eller stablere som skal stå til opladning. Nu behøver du ikke en truckterminal til alle dine maskiner. Når den ene truck er til opladning, tager du blot skærmen over på den anden, og du kører videre.

Truckterminal med gennemtænkt teknologi

Når du klikker skærmen af og sætter den over på en anden truck, er der et indbygget batteri der sikrer at applikationen ikke lukker ned, når den mister strøm. Det betyder at du ikke skal vente på at programmet starter op igen, og det er derfor ikke nødvendig at logge på terminalen.

På skærmen finder du 5 store programmerbare taster. De kan bruges til at indlægge tastekombinationer der ofte anvendes. Det giver arbejdsglæde at have en knap som håndterer flere trivielle tastekombinationer. 10” skærmen med XGA opløsning (1024*768) er tydelig når den udsættes for ovenlys på lageret eller sollys. Med andre ord, dette er en rigtig god arbejdsskærm. (Skærmen har 400 NIT – det fortæller om lysintensiteten).

Den indbygget 10-60V DC converter er en omkostningsbesparelse i forhold til den tid der skal anvendes til at montere en ekstern converter, og den tilhørende sårbare kabling. Thor VM2 er en robust terminal og kan klare IP66. Den er testet til at kunne klare de mange stød der kommer på et lager, og så kan den håndtere alle temperaturer mellem minus 20 grader til plus 50 grader.

Operativsystemer

Der er mulighed for 4 forskellige operativsystemer. Win CE og Win 7 Pro er de mest populære. Hvis man f.eks. kun skal bruge en Browser eller Citrix/terminal Server vil Windows CE være en fin løsning. Afslutningsvis skal nævnes, at Thor har både GPS og 3G. Det sikrer dækning overalt, og giver blandt andet mulighed for at anvende trucken på store udendørsarealer, hvor der ikke er opsat radionetværk.

Køb Honeywell Thor VM2 hos Tecsys

Hent datablad (Engelsk)

Honeywell Thor hos Tecsys

I am text block. Click edit button to change this text.

I am text block. Click edit button to change this text.

I am text block. Click edit button to change this text.