was successfully added to your cart.

Kurv

Endnu en servicetekniker til PCSYS

By december 2, 2014Service

Klokken er 6 om morgenen i Allerød. Bo Trøigaard er allerede stået op og gør sig parat til en hektisk arbejdsdag. Der venter kunder og kollegaer, som skal have teknisk assistance til opsætning, konfiguration og fejlsøgning på håndterminaler og radionetværk.

Fremover går turen til Tecsys i Brøndby, hvor Bo skal samarbejde med sine 5 nye kolleger inden for teknisk service af logistikhardware.

“Det bliver godt at komme helt tæt på kunderne. Tecsys har nogle af de mest interessante kunder inden for lager, logistik og flådestyring. Nu flytter mit fokus fra at rådgive Intermecs forhandlere til at få hands on hos kunderne. Jeg glæder mig til at komme ud i marken, og så bliver det spændende at samarbejde med nogle af de dygtigste personer i brancen. Det gør ikke mit CV ringere, at skulle arbejde i Tecsys.” afslutter Bo Trøigaard.

Sikker kundeservice i øst og vest

Tecsys ønsker at yde en god service i hele Danmark. Logistikken bliver optimeret med nye trådløse terminaler, smartere plukkemetoder og voice pluk. IT løsningerne følger også med bilerne ud på landevejene, hvor flådestyring og distribution er blevet et af de nye investeringsområder.

Tecsys har i alt 6 serviceteknikere i øst og vest Danmark, som hurtigt kan assistere kunderne. Det er vigtigt for kunderne, at få hurtig lokal IT hjælp, da logistikudstyret anvendes hele tiden og er blevet en uundværlig del af processen.

Med 6 specialister er Tecsys sandsynligvis den største leverandør i Danmark af logistikudstyr og tilhørende konsulentassistance.

Profil af Bo Trøigaard

Bo Trøigaard er uddannet Elektronik Mekaniker, og har arbejdet hos Intermec Technologies siden 2004. Med mere end 10 års erfaring i branchen har Bo set udviklingen og kender de største kunder i Danmark.

Tecsys håber I vil tage godt imod Bo, når han kommer på besøg hos jer.

Tecsys Bo Trøigaard