was successfully added to your cart.

Kurv

Byt til nyt tilbud på CK75

By februar 5, 2018Hardware, Webshop

Lige nu giver vi 1.500 kr. i byttepris for din gamle håndterminal, hvis du køber den helt ny Honeywell CK75.

Håndterminalen er velegnet til både lager og produktion, og kan klare helt ned til – 30 grader. Derudover er den meget robust og tåler drop fra 2,4 meters højde.

CK75 fås med Windows Mobile 6.5 og Android 6.0. CK75 terminalen er en af de få terminaler, hvor vi kan konvertere operativsystemer fra Windows Mobile til Android. På den måde opnår du en fremtidssikring, når I vil skifte platform.

Se vores testfilm, hvor vi taber den, viser std. range og long range. Vi scanner beskadiget stregkoder og viser hvor hurtig den ny model er.

CK75 tåler drop fra 2,4 meter på cement. Den har samtidig en IP67 klassificering og indbygget WLAN. Terminalen kommer med en række tilvalg, så den kan tilpasses netop jeres behov:

• Valgmulighed std. range 2D scanner eller kombineret std range/long range 2D scanner.
• Variant til frysehuse med support ned til -30 grader
• Windows® Embedded Handheld 6.5 og Android™ 6.0 Marshmallow
• To forskellige tastaturer
• Aftageligt scannerhåndtag
• Mange forskellige ladere/dockingstationer og holdere.

Hent pdf med CK75 produktspecifikationer

Har du gamle CK70/CK71 håndterminaler, kan du fortsat bruge alt tilbehør til nye CK75 terminaler. Dermed sparer du udgifter til dockingstationer, håndtag, ekstra batterier etc. Dine medarbejdere vil også kunne arbejde med de nye terminaler uden behov for oplæring, da der ikke er ændret væsentligt på det ydre.

Tilbuddet glæder frem til 31.03.2018, så skynd dig at aflevere din gamle håndterminal til Tecsys, så du kan modtage rabatten.

Hvis du vil vide mere om Honeywell CK75 håndterminal, kan du kontakte Michael Pedersen på michael.pedersen@tecsys.com eller ringe på 88 33 57 34.