was successfully added to your cart.

Kurv

25 års jubilæum

By september 3, 2015Generelt

Tecsys har 25 års jubilæum

Den 1. oktober er det 25 år siden at Tecsys blev stiftet.

25 års jubilæum i den teknologiske branche betyder, at man har oplevet internettets udbredelse. Da Tecsys blev stiftet i 1990, talte man mere i telefonen og Post Danmark havde betydeligt mere at lave. Internettet var i sin fødsel og endnu havde ingen tænkt på Google.

Verden ser anderledes ud i dag, og Tecsys har fulgt med udviklingen. De to oprindelige stiftere, Klaus Juhl og Henrik Eriksen, har fortsat travlt med at udvikle virksomheden, der i dag består af 35 medarbejdere. En af de tilkomne medarbejdere er Ulrik Havsager, der blev partner i 2008. I løbet af de 25 år er Tecsys blevet et vigtigt navn inden for software og hardware til supply chain. Der er blevet udviklet standard-software inden for forebyggende vedligehold, transport- og warehouse management. Hardwareafdelingen sørger for at teknologien er i top og den store udviklingsafdeling kan løse de specielle opgaver, som få andre spillere på markedet har erfaringen til.

Det har været 25 år med fart på, og det fejrer vi på Roskilde Racing Center torsdag d. 1. oktober, hvor vi inviterer kunder og samarbejdspartnere til åbent hus. På dagen kan man desuden forsøge at slå de tre Tecsys partnere i at få dagens hurtigste go-cart tid.

Tilmeld dig ved at sende en mail til 25@pcsys.dk med dit navn og firmanavn.